Електронний каталог
Перепелиця М.П.
Документи:
- Перепелиця, М. П. Етнічна кулінарія [Електронний ресурс] [Текст] = Ethnic Culinary : програма / Course Summary / М. П. Перепелиця, Т. О. Марцин ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 10-41 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Перепелиця, М. П. Етнічна кулінарія [Електронний ресурс] [Текст] = Ethnic Culinary : програма / Course Summary / М. П. Перепелиця, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 15-41 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 17-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 27 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до лаб. занять / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 34 с.
|