Електронний каталог
Класифікатори
П
пудінги
Документи:
Камбулова, Ю. В.
Наукове обгрунтування технологій кондитерських виробів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структурою [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра.техн.наук / Камбулова Ю. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 37 с.
Коркач, Г. В.
Науково-практичне обгрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра техн. наук / Коркач Г. В. ; 05.18.01- технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 40 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'