Електронний каталог
якість молочних продуктів
Документи:
- Итальянская панчетта [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 11. – С. 38-40.
- Молокопереробка - 2013. Чи є підстави для занепокоєння? [Текст] // Молоко і ферма. – Київ, 2014. – № 1 (20). – С. 21-27.
- На крок ближче до безпечного і якісного продукту [Текст] // Молоко і ферма. – Київ, 2017. – № 6. – С. 47-52.
- Объект пристального внимания. Мороженое: сумма слагаемых качественного продукта [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2011. – № 3 (72). – С. 18-22.
- Оценка качества молока [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2015. – № 10. – С. 34-35.
- Якісне молоко на українських фермах [Текст] // Молоко і ферма. – Київ, 2020. – № 2. – С. 34-39.
- Holub, B. Modern trends of food dairy eubiotics in frame of scientific concepts of functional food in Europe [Text] [Текст] / B. Holub ; Bohdan Holub // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 450-453.
- Pietralunga, C. Danone garde plusieurs innovations d'avance [Текст] : Yaourts / C. Pietralunga // Capital. – Paris : Prisma Press, 2005. – № 162. – C. 66-67.
- Samofalova, L. A. Technology of plant-milk food on a basis germinating seeds [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / L. A. Samofalova, E. V. Klimova // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 830-831.
- Silly, G. Bel, la revanche du fromage qui ne pue pas [Текст] / G. Silly // Capital. – Paris : Prisma Press, 2006. – № 173. – C. 38-41.
- Stankiewicz, J. Calculating the loss of the dairy enterprise connected with the production of cottage cheese [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / J. Stankiewicz, I. Steinka // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 683-686.
- Steinka, I. Assessment of quality of fermented dairy products commercially available in trading networks [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / I. Steinka, A. Kukulowicz // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 821-824.
- Антоненко, Т. Європейський стандарт якості в Україні [Текст] / Т. Антоненко // Молочна промисловість. – К., 2008. – № 6. – С. 30-32.
- Арасланова, А. Молоко сбежало. Обзор рынка молока [Текст] / А. Арасланова // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 9. – С. 22-27.
- Бережной, И. Г. Роль современных методов сенсорного анализа при разработке и продвижении новых продуктов на рынке [Текст] / И. Г. Бережной // Молочная промышленность. – М., 2005. – №1. – С.45-48.
- Брусиловский, Л.П.и др. Приборы контроля термоустойчивости и других показателей качества молока [Текст] / Л.П.и др. Брусиловский // Молочная промышленность. – 1999. – С.21-23.
- Буряк, Є. В. Інформаційна складова механізму управління якостю молокопереробних підприємств [Текст] / Є. В. Буряк // Менеджер. Вісник Донецького державного університету управління. – Донецьк, 2009. – № 3(49). – С. 148-149.
- Бут, О. Оценка для гарантий. Контроль микробиологической безопасности, качества и фальсификата [Текст] / О. Бут // Мир продуктов. – Київ, 2018. – № 6. – С. 30-31.
- Висоцька, І. Безпечність продуекції на первинному виробництві молока: від контролю показників до контролю процесів [Текст] / І. Висоцька // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 12. – С. 60-70.
- Висоцька, І. Нові вимоги до безпечності та якості молока [Текст] / І. Висоцька // Мир продуктов. – Київ, 2019. – №6. – С. 33-35.
- Егоров, А. Ю. Определение критических контрольных точек при производстве ряженки и простокваши [Текст] / А. Ю. Егоров // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 9. – С. 24-27.
- Єресько, Г. О. Наукове забезпечення виробництва якісної м'ясо-молочної продукції в сучасних умовах [Текст] / Г. О. Єресько // Вісник аграрної науки. – К., 2009. – № 3. – С. 5-10.
- Засенко, А. В. Требования к качеству и ассортименту молочной продукции [Текст] / А. В. Засенко // Молочная промышленность. – 2000. – №4. – С.29-41.
- Згурська, О. М. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств [Текст] / О. М. Згурська // Економіка АПК. – Київ, 2014. – № 3 (233). – С. 113-119.
- Зобкова, З. С. Современные технологии молочных и молокосодержащих продуктов [Текст] / З. С. Зобкова // Молочная промышленность. – М., 2004. – №12. – С.12-20.
- Зобкова, З. С. Качество сметаны [Текст] / З. С. Зобкова, Т. П. Фурсова // Молочная промышленность. – М., 2004. – №7. – С.34-38.
- Золотин, А. Ю. Формирование качества молока [Текст] / А. Ю. Золотин, В. П. Тищенко, Е. В. Малышева // Молочная промышленность. – М., 2003. – №1. – С.41-43.
- Ігнатенко, М. М. Стратегічні напрями розвитку підприємств молочного скотарства та підвищення якості молока на засадах соціальної відповідальності [Текст] / М. М. Ігнатенко, Н. П. Новак // Економіка та держава. – Київ, 2020. – № 7. – С. 61-65.
- Канцевич, С. І. Оцінка економічної ефективності виробництва молока залежно від його якості [Текст] / С. І. Канцевич, Н. П. Русько, М. М. Бакшеєв // Економіка АПК. – Київ, 2014. – № 4 (234). – С. 24-27.
- Кравченко, Л. Залог успеха молочной отрасли - качественное молоко [Текст] / Л. Кравченко // Мир продуктов. – Київ, 2019. – №6. – С. 24-27.
- Крюкова, Л. Впевнений курс на якісне молоко: від доїльної зали до молокозаводу [Текст] / Л. Крюкова, Д. Крюкова // Тваринництво Ветеринарія. – Київ : ТОВ "Юнівест Медіа ", 2020. – № 11. – С. 26-30.
- Любимова, Л. Хороший вкус с детства! [Текст] / Л. Любимова // Продукты питания. – К., 2002. – №10. – С.18-19.
- Малафеева, Т. В. От чего зависит качество? [Текст] / Т. В. Малафеева // Молочная промышленность. – М., 2003. – №4. – С.39.
- Музиченко, Я. Молокопереробка: експорт диктує умови [Текст] / Я. Музиченко // Молоко і ферма. – Київ, 2016. – № 3. – С. 28-30.
- Музиченко, Я. Молокопереробка: нові виклики та перспективи [Текст] / Я. Музиченко // Молоко і ферма. – Київ, 2016. – № 4. – С.32-35.
- Музиченко, Я. Українська молочна галузь: час великих змін [Текст] / Я. Музиченко // Молоко і ферма. – Київ, 2017. – № 5. – С. 34-36.
- Музиченко, Я. Українська молочна галузь: зміна віктора [Текст] / Я. Музиченко // Молоко і ферма. – Київ, 2019. – № 1. – С. 20-22.
- Музиченко, Я. Українська молочна галузь: підсумки року [Текст] / Я. Музиченко // Молоко і ферма. – Київ, 2015. – № 6. – С. 24-28.
- Нападовська, Л. А. Молочна та молочно-переробна промисловість: сучасний стан, проблеми безпеки, якості харчування, екології довкілля та шляхи їх розв'язання в Україні [Текст] / Л. А. Нападовська, А. П. Пашков, В. Д. Волошанович // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2015. – № 6. – С. 21-25.
- Петрович, О. Мясомолочные страсти [Текст] / О. Петрович // Продукты питания. – К., 2003. – №9-10. – С.10-12.
- Поліщук, Т. В. Якість молока [Текст] / Т. В. Поліщук, Л. О. Карпенко // Мир продуктов. – Київ, 2012. – № 6 (85). – С. 18-21.
- Положний, Л. Гармония вкуса и качества [Текст] / Л. Положний // Продукты питания. – К., 2002. – №13-14. – С.43.
- Пшеничний, О. Дефіцит якісного [Текст] / О. Пшеничний // Агро перспектива. – Київ, 2010. – №8-9 (127). – С. 54-56.
- Радаева, И. А. Пороки молочных консервов и меры их предупреждения [Текст] / И. А. Радаева, А. Н. Петров // Молочная промышленность. – М., 2004. – №1. – С.37-40.
- Райх, М. Т-молоко- гарант качества,свежести,чистоты и безопасности [Текст] / М. Райх // Упаковка. – 1999. – С.21-22.
- Райх, М. Т-молоко - гарант качества, свежести, чистоты и безопасности [Текст] / М. Райх // Упаковка. – 1999, 1999. – N2. – С.21-22.
- Рижкова, Т. Шляхи пiдвищення якостi кисломолочних продуктiв [Текст] / Т. Рижкова // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. – 1999. – № 3. – С.60-61.
- Рубан, М. Молочные реки. Технологии производства молочнокислых продуктов [Текст] / М. Рубан // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 7. – С. 22-27.
- Рудаков, О. Б. Хроматография в контроле продукции [Текст] / О. Б. Рудаков, К. К. Полянский // Молочная промышленность. – М., 2003. – №12. – С.34.
- Самаріна, М. Управління якістю та безпекою молочної сировини в Україні та ЄС [Текст] / М. Самаріна // Вісник аграрної науки. – Київ, 2009. – № 10. – С. 30-35.
1
2
|