Електронний каталог
якість
Документи:
- Бенчмаркинг як один з інструментальних засобів загального керування якістю [Текст] // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2000. – №3. – C. 39-41.
- Досвід та проблеми сертифікації систем якості в Україні [Текст] // Стандартизація, сертифікація, якість. – 2000. – №3. – С. 32-34.
- Локоны проверяем на прочность [Текст] // Торговый эксперт. – К., 2006. – № 1 (30). – С. 29-30.
- Якість FRITSCH - інновації у формуванні й обробці тіста [Текст] // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 4. – С. 28-29.
- Ionascu, I. Topical problems of the integration of quality in products in Romania, under the conditions of market competition and of the transformations in Europe [Текст] / I. Ionascu, R. Hapanu, A. Ionascu // Forum Ware. – Wien, 1992. – № 1-4. – C. 75-78.
- Iwashita, M. Plea principle for development risk in the product liability [Текст] / M. Iwashita // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C .52-55.
- Kataoka, H. The change of quality concept in Japanese market : In the new framework of commodity science [Текст] / H. Kataoka // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 42-45.
- Kelada, J. Understanding and achieving "Total quality" [Текст] / J. Kelada // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 45-50.
- Limanski, A. The quality of a product and market segmentation [Текст] / A. Limanski // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 50-51.
- Limanski, A. The quality of a product in the conditions of the lack of market-balance [Текст] / A. Limanski // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 51.
- Niemann, H. Service quality - the new dimension [Текст] / H. Niemann, D. Hanrieder // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 62-67.
- Tabasso, M. L. Quality control in the field of conservation of works of art [Текст] / M. L. Tabasso, S. Lorusso, S. Angelucci // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 62-65.
- Адлер, Ю. Путь к системе экономики качества [Текст] / Ю. Адлер // Стандарты и качество. – М., 2003. – №4. – С. 68-76.
- Андреев, О. Не нужен нам Баден-Баден,если у нас есть Миргород [Текст] / О. Андреев // Продукты питания. – 1998. – С.22-23.
- Бабов, К. та ін. Щодо моніторингу якості фасованих мінеральних вод України [Текст] / К. та ін. Бабов // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2006. – № 1. – С.56-59.
- Баклан, О. П. Роль законів управління у впровадженні міжнародних стандартів якості [Текст] / О. П. Баклан // Актуальні проблеми економіки. – К., 2003. – №8(26). – С.154-163.
- Баклан, О. П. Сучасний критерій ефективності поліпшення якості менеджменту [Текст] / О. П. Баклан // Актуальні проблеми економіки. – К., 2003. – №9(27). – С.149-156.
- Білова, Н. Якщо покупець повертає товар неналежної якості [Текст] / Н. Білова // Податки та бухгалтерський облік. – Харків, 2009. – № 75. – С. 9-15.
- Буткова, О. Л. Качество минеральных вод,безалкогольных напитков и особенности водоподготовки в их производстве [Текст] / О. Л. Буткова, А. В. Орещенко // Пищевая промышленность. – 1998. – с17-18.
- Вакуленко, Л. М. Вплив ботанічного сорту на якість свіжих та солоних кабачків [Текст] / Л. М. Вакуленко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.166-171.
- Василюк, М. М. Організація та методологія контролю якості аудиторських послуг [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Василюк М. М. ; 08.00.09 - бух.облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Київ : НАСОА, 2020. – 39 с.
- Васютинська, Ю. О. Товарна політика підприємства та проблеми її формування [Текст] / Ю. О. Васютинська // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2010. – № 3 (105). – С. 138-142.
- Вербицький, С. Б. О качестве свинины с точки зрения теории и практики [Текст] / С. Б. Вербицький // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 4. – С. 32-34.
- Віткін, Л. Модель якості державного управління [Текст] / Л. Віткін // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2008. – № 5. – С.36-39.
- Воячек, И. Качество в среде маркетинга [Текст] / И. Воячек, Л. Воячек // Маркетинг. – 1999. – С.21-24.
- Гличев, А. В. Реформирование экономики и фактор качества [Текст] / А. В. Гличев // Стандарты и качество. – 1997. – № 4. – С.62-64.
- Гончарова, І. Адсорбційне очищення бюветної води від йонів феруму (III) [Текст] / І. Гончарова, Д. Головко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 34-45.
- Дахно, I. I. Сертифiкацiйна марка - оцiнка за якiсть [Текст] / I. I. Дахно // Дiловий вiсник. – 1998. – С.27.
- Дейнеко, Л. Чи ризикує той,хто п"є шампанське? [Текст] / Л. Дейнеко, М. Бузнi // Виноград.Вино. – 1998. – С.31.
- Дячук, Д. Д. Удосконалення управління якістю медичної допомоги у багатопрофільному закладі охорони здоров'я мегаполісу на засадах комплексної інформатизації [Текст] / Д. Д. Дячук, К. В. Вовк // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2013. – № 3. – С. 102-106.
- Жалдак, М. Оптимізація показників якості натуральних шкір і параметрів їх дублення з використанням монтморилоніту [Текст] / М. Жалдак, О. Мокроусова, Н. Мережко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 75-84.
- Жукова, А. П. Функционально-технологические добавки в производстве пищевых продуктов [Текст] / А. П. Жукова, П. ПодкопаеваЗ // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1998. – С.41-42.
- Забежинский, А. Д. Отдел стандартизации предприятия и его место в системе качества [Текст] / А. Д. Забежинский // Стандарты и качество. – 1999. – С.38-39.
- Забежинский, А. Д. Отдел стандартизации предприятия и его место в системе качества [Текст] / А. Д. Забежинский // Стандарты и качество. – 1999, 1999. – N9. – С. 38-39.
- Завадинська, О. Ю. Сучасний стан якості дитячого харчування та шляхи його вдосконалення [Текст] / О. Ю. Завадинська, А. Т. Ратушенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.9-11.
- Зайківський, О. Охорона інтелектуальної власності як фактор забезпечення якості при розробці озброєння та військової техніки [Текст] / О. Зайківський, О. Оністрат // Теорія і практика інтелектуальної власності. – Київ, 2016. – № 4. – С. 22-34.
- Зорин, Н. Оценка уровня социального благополучия (Кировская область) [Текст] / Н. Зорин, Р. Кудрявцева // Экономист. – М., 2007. – № 2. – С. 55-65.
- Калита, П. Качество - путь к процветанию Украины [Текст] / П. Калита // Стандарты и качество. – 2001. – №12. – С. 76-79.
- Клименко, Д. М. Визначення показників якості побутових пральних машин [Текст] / Д. М. Клименко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.115-118.
- Колесникова, I. Вода натуральна й фальсiфiкована [Текст] / I. Колесникова // Харчова i переробна промисловiсть. – 1998. – С.29.
- Колеснов, А. Ю. Идентификация и анализ качества соков и напитков с применением ферментативных методов [Текст] / А. Ю. Колеснов // Пищевая промышленность. – 1996. – №10. – С.62-65.
- Коршунов, Д. Стандартизацiя i якiсть продукцii [Текст] / Д. Коршунов // Економiка України. – 1996, 1996. – №5. – С.84-85.
- Коршунова, А. Ф. О качестве стекла и оптимизации его состава [Текст] / А. Ф. Коршунова // Стеклянная тара. – Москва, 2009. – № 11 (125). – С. 16-17.
- Кочерга, В. І. Вплив рецептурних компонентів на якість десертних виробів із пінною структурою [Текст] / В. І. Кочерга, Р. А. Расулов, Г. Я. Онопрієнко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.25-28.
- Кравченко, М. Ф. Вплив цистозіри на якість борошняних кондитерських виробів [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. О. Рибак // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.12-15.
- Курач, Т. М. Якість людського потенціалу (постановка питання й основні орієнтири дослідження) [Текст] / Т. М. Курач // Український географічний журнал. – К., 2005. – №2. – С.50-54.
- Лазоренко, Т. Економiчнi концепцiї формування якостi продукцiї та працi [Текст] / Т. Лазоренко // Економiст. – 1999. – С.60-61.
- Левеску, Д. Инновационный процесс и методы качества [Текст] / Д. Левеску // Стандарты и качество. – М., 2008. – № 1. – С. 80-84.
- Леонов, М. Решил купить шампанское - смотри в оба! [Текст] / М. Леонов // Комммерческий вестник. – 1998. – С.30-33.
- Лепявко, А. П. Повышение эффективности малых холодильных машин [Текст] / А. П. Лепявко // Холодильная техника. – 1996. – № 1. – С. 21.
1
2
|