Електронний каталог
удосконалення технології
Документи:
- Бандура, В. М. Науково-практичне обгрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі механічних та електромагнітних інтенсифікаторів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра техн. наук / Бандура В. М. ; 05.18.012 -процеси і обладнання харчових, мікробіол. та фармацевт. виробництв. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 45 с.
- Бендерська, О. В. Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.тех.наук / Бендерська О. В. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Дулька, О. С. Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дулька О. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
- Звягінцева-Семенець, Ю. П. Удосконалення технології низькокалорійних кремів із збитих вершків шляхом використання гідроколоїдів та цукрів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Звягінцева-Семенець Ю. П. ; 05.18.01-технологія хлібопекарських продуктів,кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Ізмайлова, О. О. Удосконалення технології пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Ізмайлова О. О. ; 05.18.02-техологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
- Ковальчук, С. С. Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ковальчук С. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
- Лисий, О. В. Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лисий О. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитор. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Новіков, В. В. Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Новіков В. В. ; 05.18.02- технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Рибчинський, Р. С. Удосконалення технології виробництва кукурудзяних круп [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Рибчинський Р. С. ; 05.18.02 - техологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2021. – 22 с.
- Россоха, В. В. Формування збутової політики маркетингу аграрних підприємств [Текст] [Текст] : монографія / В. В. Россоха, О. М. Шарапа. – Київ : Ннц "Ін-т аграр. політики", 2016. – 229 с. – Бібліогр.: с. 189-206. – ISBN 978-966-669-507-2 : 95.00.
- Тринкаль, О. В. Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Тринкаль О. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
- Циганкова, О. В. Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Циганкова О. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
- Черства, А. О. Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Черства А. О. ; 05.18.06-технологія жирів.ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів. – Київ : НУХТ, 2018. – 18 с.
|