Електронний каталог
якість харчових продуктів
Документи:
- Теоретичні основи товарознавства (розділ "Теоретичні основи товарознавства харчових продуктів") [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. Н.Я. Орлова; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 166 с. : іл. – Бібліогр.: с.164-166. – 38.00.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.В. Мережко, С.О. Белінська, Г.М. Михайлова, К.В. Мостика; каф. товарознавства та мит. справи;каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 188 с. : іл. – Бібліогр.: с.187-188. – 47.00.
- Товарознавство [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.О.Белінська, Р.С.Дончевська, К.А.Пірковіч, Г.М.Михайлова; Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю, Каф.товарознавства та митної справи. – 1410/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 56c. – 60,00.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : зб.тест. завдань / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 66 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Димань, Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. – Київ : Академія, 2011. – 517с. – (Альма-матер). – ISBN 9789665803461.-978-966-580-310-2 (серія) : 99.00.
- Дугіна, К. В. Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Дугіна К. В. ; 05.18.02- технологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Костюк, Ю. В. Інформаційно-інтелектуальна система оцінки та прогнозування якості харчової продукції [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Костюк Ю. В. ; 122 - комп'ютерні науки; наук.кер. О.В. Криворучко. – Київ, 2023. – 270 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: с. 173-182. - Дод.
- Пасальський, Б. К. Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун ; за ред. Н.В. Притульської. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 118 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.117-118. – ISBN 978-966-629-602-6 : 32.00.
|