Електронний каталог
збрники з холодильної техніки
Документи:
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук праць. Вип.21 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 565 с. – Бібліогр.: с. 564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 51.80.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 566 с. – Бібліогр.: с. 564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 59.00.
- Шаповал, С. Л. Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст] [Текст] : навч.посіб. / С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, О. П. Шинкаренко ; за заг.ред. А.А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 240 с. – ISBN 966-629-168-1 : 50.00.
- Шаповал, С. Л. Устаткування закладів ресторанного господарства. Механічне устаткування [Текст] [Текст] : навч.посіб. / С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, О. П. Шинкаренко ; за заг.ред. А.А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 240 с. – ISBN 966-629-462-6 : 50.00.
|