Електронний каталог
десерти
Документи:
- Девятьсот восемьдесят пять рецептов тортов, пирожных, десертов для начинающих и профессионалов [Текст] [Текст] / сост. О. Домодедова. – Донецк : БАО, 2002. – 448с. – ISBN 966-548-584-9 : 15.90.
- Пятьсот рецептов от лучших поваров мира [Текст] [Текст] / пер. с англ. А.И. Дормана. – [б.м.] : BBPG, 2008. – 1072с. : ил. – ISBN 4620000260462 : 2191.80.
- Boyle, T. A neoclassic view of plated desserts [Текст] : Grand finales / T. Boyle, T. Moriarty ; Photogr.: J. Uher. – New York : John Wiley & Sons, Inc., 2000. – 294 p. – ISBN 0-471-29313-Х : 44,17.
- Leach, R. Sweet seasons [Текст] : Fabulous restaurant desserts made simple / R. Leach ; Photogr.: B. Hagen. – New York : John Wiley & Sons, Inc., 2001. – 272 p. : il. – 44,17.
- Saracino, E. Desserts desserts desserts [Текст] / E. Saracino, B. Pastorelli, S. Laghi ; Istituto Superiore Arti Culinaire. – Chioggia (VE) : Etoile, 2000. – 280 p . : ill. – ISBN 888471001-4 : 280,00.
- Никифоров, Р. П. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Никифоров Р. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Донецьк : ДОНУЕіТ, 2009. – 20с.
- Польовик, В. В. Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату [Текст] [Текст] : авторферат дис. ...канд. техн.наук / Польовик В. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21с.
- Ростовський, В. С. Барна справа [Текст] [Текст] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, С. М. Шамаян. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – 398с. : іл. – Бібліогр.:с.396. – ISBN 978-966-364-878-1 : 70.00.
|