Електронний каталог
управління якістю послуг ресторанного господарства
Документи:
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Мен-т готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.1. / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 421с. – 43.99.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.2 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 384с. – 42.34.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.3 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 376с. – 42.44.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 34,00.
|