Електронний каталог
навчальні видання з стандартизації харчових продуктів для вищої школи
Документи:
- Лабораторний практикум з курсу "Методи визначення фальсифікації товарів" для студ.спец. 7.050301 "Тов-вство та комерц. діяльн.", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг", а також магістеріума спец. 8.050301 "Т-знавство та комерц.діяльн." та 8.050302 [Текст] / уклад. Ю.П. Павлюченко. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 211с. – Библиогр.:с.208-209. – 19.00.
- Димань, Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. – Київ : Академія, 2011. – 517с. – (Альма-матер). – ISBN 9789665803461.-978-966-580-310-2 (серія) : 99.00.
- Кириченко, Л. С. Стандартизація і сертифікація товарів і послуг [Текст] [Текст] : підручник / Л. С. Кириченко, А. А. Самойленко. – Київ : Ранок, 2008. – 240 с. – Бібліогр.: с.239-240. – ISBN 978-966-672-131-3 : 70.00.
- Пасальський, Б. К. Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун ; за ред. Н.В. Притульської. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 118 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.117-118. – ISBN 978-966-629-602-6 : 32.00.
- Ростовський, В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – Бібліогр.: с. 468-469. – ISBN 978-969-38-6-0 : 72.00.
- Салухіна, Н. Г. Стандартизація та сертифікація товарів і послуг [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. Г. Салухіна, О. М. Язвінська. – Київ : Центр учбової літератури, 2010. – 335с. – Бібліогр.: с.320-334. – ISBN 9786110100229 : 99.90.
- Чурсіна, Л. А. Стандартизація продукції та послуг [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. А. Чурсіна, О. П. Домбровська, Н. І. Резвих. – Київ : Ліра-К, 2019. – 335с. – Бібліогр.: с. 221-224. – ISBN 9786110100229 : 138.00.
|