Електронний каталог

Л86
Р78          Ростовський, В. С.
    Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, О. В. Новікова. – Київ : Ліра-К, 2009. – 574 с. – Бібліогр.: с. 468-469. – 72.00.


ISBN 978-969-38-6-0ББК Л86я73+Л865я73+Л80ц.я73+Р123.6я73

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Науковий фонд 5 5
Учбовий фонд 31 28
Читальний зал 3 3


Теми документа


Статистика використання: Видач: 715





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'