Електронний каталог
пансіонати
Документи:
- Готельно-ресторанний, туристистичний та виставковий бізнес : інноваційні напрями розвитку [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 12-14 жовт. 2011 р., м.Ялта / відп. ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 357 с. – ISBN 978-966-629-514-2 : 70.00.
- Засоби діагностики якості вищої освіти магістра. Вимоги до державної атестації [Текст] [Текст] : зі спец. 8.14010101"Готельна і ресторанна справа",галузі знань 1401"Сфера обслуговування",напряму підготов.140101"Готельно-ресторанна справа ",кваліфікація "Магістр із готельної і ресторанної справи" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 19 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 35.00.
- Засоби діагностики якості вищої освіти спеціаліста. Вимоги до державної атестації [Текст] [Текст] : зі спец. 7.14010101"Готельна і ресторанна справа",галузі знань 1401"Сфера обслуговування",напряму підготов.140101"Готельно-ресторанна справа ",кваліфікації "Спеціаліст з готельної і ресторанної справи" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 19 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 35.00.
- Засоби діагностики якості вищої освіти бакалавра. Вимоги до державної атестації [Текст] [Текст] : напряму підготов.140101"Готельно-ресторанна справа ", галузі знань 1401"Сфера обслуговування", кваліфікація "Бакалавр з готельної і ресторанної справи" / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 23 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 35.00.
- Засоби діагностики якості вищої освіти бакалавра. [Текст] [Текст] : галузі знань 1401"Сфера обслуговування", напряму підготов. 6.140101"Готельно-ресторанна справа "; програма державного екзамену (нормативна частина) / [розробники стандарту: А.А.Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 12 с. – 33.00.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.2 / ред кол.: О.І. Черевко (відп.ред.), Л.М. Янчева, В.М. Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 516 с. – ISBN 978-966-405-359-1 : 30.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", спец. 140101 "Готел.і ресторан. справа", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 596. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 56 с. – 30.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", спец. 14010102 "Курорт. справа", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 103. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 54 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спец. 241 "Готел.-ресторан. справа", спеціалізація "Готел.-ресторан. справа"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 827. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 102 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спец. 241 "Готел.-ресторан. справа", спеціалізація 01 "Готел.і ресторан. справа"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 711. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 64 с. – 38.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спец. 241 "Готел.-ресторан. справа", спеціалізація 01 "Міжнар. готел. бізнес"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 713. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 64 с. – 38.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 712. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування"; напрям підготов. 140101 "Готел.-ресторан. справа"; спец. 14010101 "Готел. і ресторан. справа"; освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1144. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 97 с. – 43.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 714. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 63 с. – 38.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1735. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010101 "Готельна і ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 44 с. – 22.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 92 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010102 "Курортна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 48 с. – 22.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010101 "Готельна і ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 52 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 92 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010102 "Курортна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 50 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готел.-ресторан. справа", спец. 14010101 "Курорт. справа", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та туристич. бізнесу. – зам. 1073. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 54 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування"; напрям підготов. 140101 "Готел.-ресторан. справа"; спец. 14010101 "Готел. і ресторан. справа"; освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1137. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 56 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 72 с. – 32.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010101 "Курортна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 36 с. – 22.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування". Напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа". Спеціальність 14010101 "Готельна і ресторанна справа". Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 40 с. – 22.00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : спец. 050201 "Мен-т організацій".Магістер. прогр.: 8.050201.02"Мен-т турист.індустрії", 8.050201.04 "Мен-т готел.-ресторан. бізнесу", 8.030601.07"Мен-т виставк.діял.".Освіт.-кваліфік.рівень "магістр" / Фак.економіки,менеджменту і права. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 29с. – 17.42.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 030601 "Менеджмент" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : проф. спрямування (спеціальність) "Мен-т турист. індустрії","Мен-т готел.-ресторан. бізнесу","Мен-т виставк. діяльн." / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 102с. – 31.66.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 1401 "Сфера обслуговування" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа" / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 79с. – 24.54.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : Професійне спрямування (спеціальність) "Менеджмент туристичної індустрії","Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу.Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр" / Факультет ресторагнно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2008. – 41с. – 12.90.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : Профес.спрямування (спеціальність) "Менеджмент турист.індустрії","Менеджмент готел.-ресторан.бізнесу", "Менеджмент виставк.діяльн.".Освіт.-кваліф.рівень "бакалавр" / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2008. – 119с. – 21.22.
- Культура готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: С.Г. Радченко. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 57с. – Бібліогр.: с. 55-57. – 12.48.
- Маркетинг у готельно-ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Л.М.Гопкало, О.В.Полтавська. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 65с. – Бібліогр.: с.62-65. – 9.04.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Мен-т готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.1. / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 421с. – 43.99.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.2 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 384с. – 42.34.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.3 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 376с. – 42.44.
- Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : Навч. посібник для студентів вищих навч. закладів / Під ред.М.М.Поплавського,О.О.Гаца;Авт колектив: Г.Б.Мунін,Ю.О.Карягін,Х.Й.Роглєв,С.І.Руденко. – К. : Кондор, 2008. – 460с. – Бібліогр.:С.448-458. – ISBN 978-966-351-172-6 : 93.00.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2 / уклад.:М.Г.Бойко,Л.М.Гопкало; каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 72с. : іл. – Бібліогр.: с.69-72. – 10.80.
- Освітньо-професійні програми підготовки бакалавра, спеціаліста, магістра [Текст] [Текст] : галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напряму 140101 "Готельно-ресторанна справа". Вимоги до спеціалізованих лабораторій та кабінетів / упоряд.: А.А. Мазаракі, М.І. Пересічний, Л.Є. Калиновська та ін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 16 с. – 30.00.
- Проблеми економічного розвитку підприємств у контексті глобалізації бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.слухачів Ін-ту вищ.кваліф.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов.:"Менеджмент", спец.: "Мен-т зовнішньоекон. діяльності", "Мен-т орг.". Ч.2 / ред.кол.: Т.М. Мельник, Т.І. Ткаченко,. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 180с. – 49.14.
- Проблеми економічного розвитку підприємств у контексті глобалізації бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.слухачів Ін-ту вищ.кваліф.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямами підготов.:"Менеджмент", спец.: "Мен-т зовнішньоекон. діяльності", "Мен-т орг.". Ч.2 / ред.кол.:В.В. Юхименко, Т.І. Ткаченко, Л.В. Ніколаєва. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 216с. – 50.59.
- Студентська наука в новому тисячолітті: сучасні проблеми громадського харчування,готельного господарства та туризму [Текст] [Текст] : матеріали Всеукр. студ. наук. конф. 19-21 квіт. 2000 р. / [відп. ред. А.А.Мазаракі]. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 380с. – ISBN 5-7763-85-18-0 : 20.00.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 107с. – Бібліогр.:С.105-107. – 19.93.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 77с. : іл. – Бібліогр.:с.77. – 11.85.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,94.
- Бабушко, С. Р. Теоретичні та методичні засади професійного розвитку фахівців туристичної сфери США і Канади [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра пед. наук / Бабушко С. Р. ; 13.00.04 - теорія і методика проф. освіти. – Київ : Ін-т Пед. Освіти і Освіти Дорослих, 2015. – 40 с.
- Байлик, С. И. Гостиничное хозяйство [Текст] [Текст] : учебник / С. И. Байлик. – 2-е изд.,перераб.,доп. – Київ : Дакор, 2009. – 368с. – Библиогр.:с.359-361. – ISBN 978-966-8379-55-0 : 65.00.
- Бортник, Л. В. Організаційні та економічні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Бортник Л. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Одеса : ОНЕУ, 2014. – 21 с.
- Босовська, М. В. Управління якістю послуг підприємств готельного господарства [Текст] [Текст] : дис. ...канд.екон.наук / Босовська М. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.) ; наук. кер. Т.І. Ткаченко. – Київ, 2009. – 306 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Босовська, М. В. Управління якістю послуг підприємств готельного господарства [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Босовська М. В. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНТЕУ, 2009. – 24с.
1
2
|