Електронний каталог
мікробіологія готових страв
Документи:
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. С.В.Казаченко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 25/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 85 с. – 35,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 69с. : табл. – Бібліогр.69с. – 8,05.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 69с. – Бібліогр.: с. 69. – 22.00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 69 с. – Бібліогр.: с. 69. – 30.00.
|