Електронний каталог
Класифікатори
Г
геродієтетика
Документи:
Бортнічук, О. В.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук / Бортнічук О. В. ; 05.18.26 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
Дідух, Г. В.
Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дідух Г. В. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 18с.
Мищиряк, В. Г.
Справочно-информационный сборник по гигиене питания и пищевой санитарии [Текст] [Текст] / В. Г. Мищиряк. – Донецк, 2010. – 404 c. – ISBN 978-966-2008-25-8 : 85,00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'