Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
664.6
Б83
Бортнічук, О. В.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук / Бортнічук О. В. ; 05.18.26 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
УДК 664.665
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Д/дієтичне харчування
Каталог книг/Д/дієтологія
Каталог книг/Б/біохімія хлібопродуктів
Каталог книг/Д/дієтичні вироби
Каталог книг/Г/геродієтетика
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість і споріднені галузі/664 Харчова промисловість загалом. Виробництво і консервування харчових продуктів/664.6/.7 Технологія та процеси переробки зерна. Борошномельно-круп’яне та хлібопекарське виробництво/664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/664.66 Пекарська продукція загалом. Хліб і хлібобулочна продукція/664.665 Хлібопродукти зі спеціальними властивостями або для дієтичних цілей. Дієтичний хліб
Каталог книг/Д/дієтичний хліб
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'