Електронний каталог
хлібопекарна промисловість
Документи:
- Балакай, О. Б. Економіко-екологічний рейтинг у системі управління підприємством [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Балакай О. Б. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Д. : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2007. – 19с.
- Завертаний, Д. В. Організаційно-економічні засади формування конкурентних стратегій підприємств хлібопекарської галузі України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Завертаний Д. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Тернопіль : ТНЕУ, 2019. – 20 с.
- Кобець, О. С. Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів оздоровчого призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кобець О. С. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : НУХТ, 2018. – 21 с.
- Кузнецова, І. О. Формування конкурентних переваг підприємств хлібопродуктів на засадах реінжинірингу процесу управління [Текст] [Текст] : Автореферат дис...д-ра екон.наук / Кузнецова І. О. ; 08.00.04-економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Одеса : ОДЕУ, 2010. – 36с.
- Макух, Т. О. Стратегічне управління фінансовими ресурсами (на прикладі хлібопекарської галузі) [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Макух Т. О. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Київ : ВНЗ "Нац. акад. упр.", 2015. – 20 с.
- Пшенична, Т. М. Маркетингове забезпечення якості товарів в умовах СОТ[Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Пшенична Т. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : ДВНЗ"КНЕУ ім. В.Гетьмана", 2014. – 20 с.
- Романовська, О. Л. Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Романовська О. Л. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 21 с.
- Романовська, О. Л. Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Романовська О. Л. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції; наук. кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2021. – 297 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 147-297.
- Савченко, Т. В. Управління конкурентоспроможністю хлібопекарських підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Савченко Т. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : МАУП, 2014. – 20 с.
- Семенова, А. Б. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Семенова А. Б. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів,кондит. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Шевченко-Перепьолкіна, Р. І. Злиття та поглинання як засоби запобігання збитковості підприємств харчової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Шевченко-Перепьолкіна Р. І. ; 08.00.04- економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Одеса : ОНЕУ, 2015. – 21 с.
|