Електронний каталог
замінники цукру
Документи:
- Дорохович, В. В. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн.наук / Дорохович В. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. консультант В.М. Ковбаса. – Київ, 2010. – 363 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. : с. 308.
- Дорохович, В. В. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] [Текст] : Додаток до дис...докт.техн.наук / Дорохович В. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 314с.
- Дорохович, В. В. Наукове обгрунтування і розроблення технологій борошняних кондитерських виробів спеціального дієтичного споживання [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Дорохович В. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 39 с.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
|