Електронний каталог
організація та розміщення підприємств громадського харчування
Документи:
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для вищих навч.закладів / За ред.А.А.Мазаракі;Авт.:А.А.Мазаракі,М.І.Пересічний,С.Л.Шаповал та ін. – К. : КНТЕУ, 2008. – 307с. : іл. – Бібліогр.:С.305-306. – ISBN 966-629-355-2 : 83.76.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч .посіб. для студ. вищ. навч.закл. / А.А.Мазаракі, М.І.Пересічний, С.Л.Шаповал [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 339с. : іл. – Бібліогр.: с. 338-339. – ISBN 978-966-629-472-5 : 120.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.М. Григоренко, Д.В. Федорова, Н.М. Стукальська. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 170 с. : іл. – Бібліогр.: с. 167-170. – 41.00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підручник / А.А.Мазаракі, С.Л.Шаповал, О.М. Григоренко [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 183 с. : іл. – ISBN 978-966-629-848-8 : 85.00.
- Никуленкова, Т. Т. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности "Технология продуктов общественного питания" направления подготовки "Технология продовольственных продуктов специального назнач / Т. Т. Никуленкова, Г. М. Ястина ; Под ред.Т.Т.Никуленковой. – М. : КолосС, 2006. – 247с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.245с. – ISBN 5-9532-0206-7;9785953202060 : 67.20.
|