Електронний каталог
дослідження харчових продуктів
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. І.В. Гончарова, ; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 20,00.
- Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.В. Гончарова, Б.К.Пасальський; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 1323/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 22,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 304/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 54 c. – 21.00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 271/17[замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 20,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.В. Гончарова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 305/15[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 50 c. – 19,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 197/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 54 c. – 15,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.В. Гончарова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1207/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 50 c. – 17,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 154/12 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 54 c. – 16,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 411/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 54 c. – 17,00.
- Д'яконова, А. К. Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Д'яконова А. К. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 34с.
- Екотрофологія.Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський, О. В. Власенко ; За наук.ред.Т.М.Димань. – К. : Лібра, 2006. – 302с. – ISBN 966-7035-77-8;9789667035778 : 39.00.
- Долл, Р. Причины рака [Текст] : Количественная оценка устранимых факторов риска онкологических заболеваний в США / Р. Долл, Р. Пито. – К. : Наукова думка, 1984. – 256с. – 1,70.
- Іващенко, К. Ю. Удосконалення технології гомогенізованих фруктових продуктів з використанням гідродинамічного оброблення [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.екон.наук / Іващенко К. Ю. ; 05.18.13- технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Київ : НУХТ, 2015. – 20 с.
- Пономарьов, П. Х. Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти [Текст] [Текст] : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 207 с. – ISBN 978-966-629-805-1 : 70.00.
- Сердюк, М. Є. Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Сердюк М. Є. ; 05.18.13- технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – 44 с.
|