Електронний каталог
безпечність харчових продуктів
Документи:
- Commodity safety management [Text] [Текст] = Управління безпечністю товарів : curriculum and syllabus / авт. Б.О. Голуб; KNUTE, Каф. тов-ва та експертизи харчових продуктів. – 285/15 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2015. – 21 p. – 22,00.
- Інструментальні методи дослідження [Електронний ресурс] [Текст] = Instrumental research methods : програма та робоча програма / Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 13-31/19ПРП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Управління безпечністю товарів[Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1136/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 22 c. – 23,00.
- Управління безпечністю товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 484/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 22 c. – 23,00.
- Schlosser, E. Fast food nation [Text] [Текст] : the dark side of the all-american meal / E. Schlosser. – Boston; New York : Houghton Mifflin Company, 2001. – 356 p. – ISBN 0-395-97789-4 : 129,90.
- Екотрофологія.Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський, О. В. Власенко ; За наук.ред.Т.М.Димань. – К. : Лібра, 2006. – 302с. – ISBN 966-7035-77-8;9789667035778 : 39.00.
- Жукевич, О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Жукевич О. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Г.Б. Рудавська. – Київ, 2014. – 252 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 157-179. - Дод.
- Жукевич, О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Жукевич О. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 20 с.
- Михальські, Т. Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] : Довідник / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. – Л. : ПАІС, 2006. – 326с. : табл. – Бібліогр.:С.317-320. – ISBN 996-7651-44-4 : 275,60.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – 446 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.
- Пищевая химия [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по направлениям:552400 "Технология продуктов питания",655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья" / А. П. Нечаев, С. Е. Траубенберг, А. А. Кочеткова, В. В. Колпакова ; Под ред.А.П.Нечаева. – 4-е изд.,испр.и доп. – СПб. : Гиорд, 2007. – 636с. : илл.;табл. – Библиогр.:С.611-620. – ISBN 5-98879-011-9;9785901065716 : 129,48.
- Притульська, Н. В. Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / Н. В. Притульська, В. А. Осика, С. О. Белінська ; kаф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 09-31/18 Р. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Юдіна, Т. І. Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Юдіна Т. І. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 47 с.
- Юдіна, Т. І. Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Юдіна Т. І. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. консультант Г.В. Дейниченко. – Київ, 2016. – 406 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 359-406. - Дод.
- Юдіна, Т. І. Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] [Текст] : додатки до дис. ...д-ра техн. наук / Юдіна Т. І. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. консультант Г.В. Дейниченко. – Київ, 2016. – 365 с. – (КНТЕУ).
|