Електронний каталог
Класифікатори
Л
лактоза
Документи:
Гончар, Ю. М.
Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Гончар Ю. М. ; 181- харчові технології; наук. кер. В. А. Гніцевич. – Київ, 2020. – 247 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 203-247.
Місечко, Н. О.
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Місечко Н. О. ; 05.18.01 - технологіяи хлібопекарських продуктів,кондитер.виробів та харч.концентратів. – Київ : НУХТ, 2014. – 21 с.
Погосян, А. С.
Розробка технології низьколактозних молочних продуктів з використанням ферментних препаратів B-галактозидази [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Погосян А. С. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'