Електронний каталог
матеріально-технічне забезпечення барів
Документи:
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2006. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спеціальностей 6.091711 "Технологія харчування" та 6.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2007. – 121с. – Бібліогр.:С.112-113. – 8.86.
- Барна справа (Текст) [Текст] : програма / авт. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарство. – 1067/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14 с. – 14,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : робоча програма дисципліни / авт. І.Ю. Антонюк, А.О. Медведєва, О.П.Вітряк, В.О.Ждан; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 236/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 45,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: О.Ю.Завадинська,І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 10.40.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 121с. – Бібліогр.: с.112-113. – 18,00.
- Барна справа [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / О.Ю.Завадинська, І.Ю.Антонюк; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 121с. – Бібліогр.:с.112-113. – 18,00; 51.30.
- Антонюк, І. Ю. Барна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Bar Business : програма / Course Summary / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 17-41/20П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Антонюк, І. Ю. Барна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Bar Business : програма / Course Summary / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
|