Електронний каталог
переробка сільськогосподарської продукції
Документи:
- Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 8-11 верес. 2015 р. / ред. кол.: В.М. Кюрчев, О.І. Черевко, В.Т. Надикто та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 360 с. – ISBN 978-966-405-369-0 : 48.69.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Березівський, П. С. Системи технологій [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / П. С. Березівський, Н. І. Михалюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2006. – 288с. – Бібліогр.:С.286-287. – ISBN 966-364-281-5 : 34.00.
- Кравченко, М. Ф. Робоча програма підготовки до кваліфікаційниого екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, В. А. Гніцевич, Л. В. Ткаченко ; Каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 02-41/18 Р. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Найченко, В. М. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів [Текст] : З основами товарознавства / В. М. Найченко. – К. : ФАДА,ЛТД, 2001. – 211с. : іл. – Бібліогр.208с. – ISBN 966-7625-13-3 : 27.55.
|