Електронний каталог
навчальні видання з економіки та організації окремих підприємств громадського харчування для вищої школи
Документи:
- Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов. – К. : Центр учбової літератури;Інкос, 2007. – 279с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-548-3 : 67,00.
- Архіпов, В. В. Барна справа: технологія продукціїї та організація обслуговування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, Є. І. Іванникова, Т. В. Іванникова. – Київ : ІНКОС, 2010. – 360 с. – ISBN 978-617-598-053-8 : 75.00.
- Архіпов, В. В. Ресторанна справа:асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – К. : Інкос;Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Богушева, В. И. Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров [Текст] : Учеб.пособие для студентов образовательных учреждений среднего профессионального образования / В. И. Богушева. – 6-е изд.,перераб.и доп. – М.;Ростов на/Д : Московские учебники;Феникс, 2006. – 318с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-222-08031-5 : 18.24.
- Бунтіна, Л. Ф. Англійська мова ресторанної справи [Текст] : Навч.посібник / Л. Ф. Бунтіна. – К. : КНТЕУ, 2000. – 172с. – ISBN 966-7376-71-0 : 17.00;8.43.
- Ефимова, О. П. Экономика общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студ.вузов / О. П. Ефимова ; Под ред.Н.И.Кабушкина. – Мн. : Новое знание, 2000. – 303с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-6516-13-7 : 24.66;24.67.
- Ефимова, О. П. Экономика общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / О. П. Ефимова ; Под ред.Н.И.Кабушкина. – 3-е изд., испр. и доп. – Мн. : Новое знание, 2003. – 347с. – (Экономическое образование). – ISBN 985-475-037-Х : 24.40.
- Извекова, В. Г. Бармен, официант [Текст] : Учеб.пособие / В. Г. Извекова. – М. : Дашков и К, 2004. – 319с. – (Начальное профессиональное образование). – ISBN 5-94798-370-2 : 24.36;23.16.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- Організація роботи бармена [Текст] : Навч.посібник / Л. П. Малюк, Т. П. Кононенко, Н. В. Полстяна, А. І. Усіна. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 214с. – ISBN 966-670-079-4 : 20.00.
|