Електронний каталог
навчальні видання з харчових виробництв для вищої школи
Документи:
- Конвісер, І. О. Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст] [Текст] : навч.посіб. / І. О. Конвісер, О. С. Болілий. – Київ : КДТЕУ, 2001. – 235с. – бібліогр.:с. 231. – ISBN 966-7376-84-2 : 22.00.
- Кухарська, В. Б. Англійська мова для студентів харчових спеціальностей [Текст] [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. 1-2 курсів напрямку підгот. "Харчова технологія та інженерія" / В. Б. Кухарська. – К. : Фірма "ІНКОС", 2007. – 352с. – ISBN 966-9347-43-9 : 32,00.
- Ростовський, В. С. Система технологій харчових виробництв [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. – Київ : Кондор, 2008. – 254 с. – Бібліогр.: с. 252-254. – ISBN 978-966-351-080-4 : 25.00.
- Смірнова, Є. С. Англійська мова [Текст] [Текст] : для студ. технолог. спец. та сфери обслуговування харчової пром-сті: навч. посіб. для студ. ВНЗ напрямів підготов. "Харч. технології та інженерія", "Готел.-ресторан. справа" / Є. С. Смірнова, Л. В. Юрчук. – Київ : Ліра-К, 2015. – 231 с. – 110.00.
- Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко, Є. І. Орлова. – К. : Центр навчальної літератури, 2005. – 496с. : іл.;табл. – Бібліогр.:С.485-487. – ISBN 966-364-093-6 : 42.00.
- Хлебников, В. И. Технология товаров (продовольственных ) [Текст] : Учебник для студентов вузов,обучающихся по специальности 06 1600 "Товароведение и экспертиза товаров" / В. И. Хлебников. – М. : Дашков и К, 2000. – 427с. – Библиогр.:С.424-426. – ISBN 5-8316-0012-2 : 30.00;20.04.
|