Електронний каталог
навчальні видання з гігієни харчування для вищої школи
Документи:
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцiй / уклад. Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 9.89.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 73с. : табл. – Бібліогр.:С.72-73. – 3.00.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 88с. : табл. – Бібліогр.:88с. – 9.98.
- Гігієна громадського харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:В.Н.Корзун,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2003. – 105с. – 10.97.
- Батутіна, А. П. Експертиза товарів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / А. П. Батутіна, І. В. Ємченко. – К. : ЦУЛ, 2003. – 278с. – ISBN 5-8238-0790-2 : 19.00;28.50;24.00;29.80.
- Даценко, І. І. Профілактична медицина.Загальна гігієна з основами екології [Текст] : Навч.посібник для студентів / І. І. Даценко, Р. Д. Габович. – К. : Здоров'я, 1999. – 694с. : іл. – ISBN 5-311-00936-5 : 25.00.
- Екотрофологія.Основи екологічно безпечного харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський, О. В. Власенко ; За наук.ред.Т.М.Димань. – К. : Лібра, 2006. – 302с. – ISBN 966-7035-77-8;9789667035778 : 39.00.
- Дуденко, Н. В. Фізіологія харчування [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька. – Х. : Студцентр, 1999. – 390с. – 10.00.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 341с. : іл. – Бібліогр.:С.281-282. – ISBN 966-629-219-Х : 35.16.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Практикум:Навч.посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 258с. – ISBN 966-7376-76-1 : 17.00;14.01.
- Мартинчик, А. Н. Физиология питания,санитария и гигиена [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования / А. Н. Мартинчик, А. А. Королев, Л. С. Трофименко. – М. : Мастерство, 2000. – 192с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-294-00007-5;5-06-003916-1 : 29.04;12.50.
- Мудрецова-Висс, К. А. Микробиология,санитария и гигиена [Текст] : Учебник для вузов / К. А. Мудрецова-Висс, А. А. Кудряшова, В. П. Дедюхина. – 7-е изд. – М. : Деловая литература, 2001. – 388с. – ISBN 5-93211-010-4 : 63.96;51.10.
- Орлова, Н. Я. Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : підручник / Н. Я. Орлова. – 2-ге вид.,перероб.та допов. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 281с. – Бібліогр.: с. 277. – ISBN 966-629-251-3 : 29.23.
- Орлова, Н. Я. Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : підручник / Н. Я. Орлова. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 280 с. – ISBN 966-629-251-3 : 29.23.
- Орлова, Н. Я. Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл.,що навчаються за спец. "Товарознавство та комерційна діяльність" та "Експертиза товарів і послуг" / Н. Я. Орлова. – 2-ге вид.,перероб.та допов. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 280 с. – Бібліогр.277с. – ISBN 966-629-251-3 : 29.23.
- Орлова, Н. Я. Фізіологія та біохімія харчування [Текст] [Текст] : Підручник / Н. Я. Орлова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 248с. – ISBN 966-7376-99-0 : 12.00;5.00.
- Позняковский, В. М. Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов [Текст] : Учебник / В. М. Позняковский. – 3-е изд., испр. и доп. – Новосибирск : Новосиб. ун-т, 2002. – 555с. – ISBN 5-94087-034-1 : 58.00.
- Смоляр, В. І. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : Підручник для студ.техн.спец. / В. І. Смоляр. – К. : Здоров'я, 2000. – 336с. : іл. – ISBN 5-311-01193-9 : 16.00.
|