Електронний каталог
Класифікатори
Д
довідкові видання з громадського харчування
Документи:
Мир выпечки.Энциклопедия домашнего кондитера [Текст] / Пер.с англ.А.Мирошник,Е.Щабельской. – М. : Мир книги, 2006. – 479с. : илл. – ISBN 5-486-00901-1;9785486009013 : 204,60.
Богушева, В. И.
Технология приготовления пищи [Текст] : Учебно-методическое пособие / В. И. Богушева. – Ростов на/Д : МарТ, 2005. – 320с. – (Технология сервиса). – ISBN 5-241-00471-8 : 32.88;31.08.
Денисов, Д.
Фаст-Фуд. Рестораны быстрого обслуживания [Текст] / Д. Денисов. – М. : Ресторанные ведомости, 2003. – 236с. – (Энциклопедия ресторатора). – ISBN 5-98176-002-8 : 132.30.
Пряженцев, Я. П.
Справочник шеф-повара.Профессиональная кулинария [Текст] / Я. П. Пряженцев. – Ростов на/Д : Феникс, 2003. – 315с. – (Хит сезона). – ISBN 5-222-03-450-Х : 17.52.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'