Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
П85
Пряженцев, Я. П.
Справочник шеф-повара.Профессиональная кулинария
[Текст] / Я. П. Пряженцев. – Ростов на/Д : Феникс, 2003. – 315с. – (Хит сезона). – 17.52.
ISBN 5-222-03-450-Х
ББК Л99я2+Л997я2+У424.1я2+У424.0-64я2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Учбовий фонд
20
21
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/П/професія повар
Каталог книг/Е/економіка та організація окремих підприємств громадського харчування
Каталог книг/П/праця у громадському харчуванні
Каталог книг/П/повар-технолог
Каталог книг/Д/довідкові видання з домашньої кулінарії
Каталог книг/Д/довідкові видання з громадського харчування
Каталог книг/Ш/шеф-повар
Каталог книг/П/професійна кулінарія
Статистика використання: Видач: 311
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'