Електронний каталог
виробництво рибних консервів
Документи:
- Сборник рецептур рыбных изделий и консервов [Текст] : Учеб.пособие по специальностям:270800 (2707) Технология консервов и пищеконцентратов.27100 (2709) Технология рыбы и рыбных продуктов / Сост.:М.В.Гольдин,А.А.Рыжков,Т.И.Слабко. – СПб. : Профикс, 2006. – 206с. – ISBN 5-903039-16-2 : 50.40.
- Горшунов, М. С. Розробка технології виробництва пресервів та рибних консервів з використанням лактоферментованої сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Горшунов М. С. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
- Захарова, Л. А. Продукция из океанических и азово-черноморских рыб [Текст] / Л. А. Захарова, В. С. Зверева. – М. : Агропромиздат, 1989. – 145с. – ISBN 5-10-000924-1 : 0.55.
- Коржов, В. Н. Фасовочное оборудование рыбоконсервного производства [Текст] / В. Н. Коржов. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 240с. : илл. – 1,10.
- Кушніренко, Н. М. Удосконалення технології рибних консервів у томатному соусі [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кушніренко Н. М. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 17с.
- Сидоренко, О. В. Формування асортименту та якості риборослинних продуктів [Текст] [Текст] : монографія / О. В. Сидоренко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 312с. – Бібліогр.:С.300-312. – ISBN 966-629-200-9 : 32.04.
- Таникава, Ичи Продукты морского промысла Японии [Текст] / Ичи Таникава ; Под ред.Быкова В.П. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 352с. – 1,39.
|