Електронний каталог
генетично модифіковані організми
Документи:
- Down in the forest, something stirs [Текст] : Genetically modified arboriculture // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2005. – Number 8408, № 2. – C. 66-67.
- Greener than you thought [Текст] : Genetically modified sugar beet is good for the environment // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2005. – Number 8410, № 4. – C. 74-75.
- Відмова від генно-модифікованої продукції, білково-вітамінних концентратів - фактор продовольчої безпеки [Текст] // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2009. – № 3. – С. 7,8.
- Всемирная аллергия: Официальных данных о том, что ГМО вызывают аллергию у людей, нет, но неофициальных - хоть отбавляй [Текст] // Агроперспектива. – К., 2004. – №2(50). – С.64.
- Всеукраїнська екологічна ліга: чи захищають українців від ГМО урядові постанови [Текст] // Екологічний вісник. – К., 2009. – № 1. – С. 11-13.
- ГМО в законе [Текст] // Агроперспектива. – К., 2004. – №7(55). – С.62-63.
- Гуманізація" молока за участю ГМО-інгредієнтів .Виведення порід корів, які дають молоко з низьким вмістом лактози [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2018. – №4. – С. 30-32.
- И хочется, и колется: Генетически модифицированные организмы [Текст] // Агроперспектива. – К., 2004. – №1(49). – С. 32-33.
- История на тарелке: вчера, сегодня, завтра [Текст] // Хранение и переработка зерна. – К., 2003. – №10(52). – С.60-62.
- Маркуванню ГМО - так! [Текст] // Екологічний вісник. – Київ, 2009. – № 3. – С. 2-3.
- Процесс пошел: Несмотря на желание или нежелание отдельных стран выращивать ГМО, с каждым годом их становиться больше [Текст] // Агроперспектива. – К., 2004. – №3(51). – С.62.
- Fabre, T. Les idees fausses sur les OGM [Текст] / T. Fabre // Capital. – Paris : Prisma Press, 2004. – № 157. – C. 16-20.
- Konrad, C. GMOs : saviors of villains ? [Текст] / C. Konrad // Business Hungary. – Budapest : Duax Kft, 2003. – Vol. XVII, №9. – C. 20-22.
- Андрощук, Г. Використання генетично модифікованих організмів: соціально-економічні й правові аспекти (ч.2) [Текст] / Г. Андрощук // Інтелектуальна власність. – Київ, 2012. – № 3. – С. 28-35.
- Антомонова, Л. ГМО - наше все [Текст] / Л. Антомонова // Зерно. – Київ : Новий друк, 2018. – № 8. – С. 64-68.
- Бабченко, Р. П. Генетично модифіковані рослини: за і проти [Текст] / Р. П. Бабченко // Екологічний вісник. – К., 2007. – № 11-12. – С. 9-10.
- Богатырев, А. Н. Это пища ХХІ века? [Текст] / А. Н. Богатырев, А. А. Кухаренко // Мясная индустрия. – М., 2003. – №2. – С.6-9.
- Бондар, О. І. Біотехнології в контексті сучасних соціально-екологічних проблем людства [Текст] / О. І. Бондар // Екологічний вісник. – К., 2003. – №9-10. – С. 2-4.
- Будьонний, М. Актуальні питання визначення ГМО та маркування харчової проджукції [Текст] / М. Будьонний, О. Дуліна, Н. Моріна // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2011. – № 6 (73). – С. 55-60.
- Гізбуллін, Н. Г. Створення та використання трансгенних рослин [Текст] / Н. Г. Гізбуллін // Вісник аграрної науки. – К., 2003. – №2. – С.24-25.
- Глазко, В. ДНК-технології в трансгенні злаки [Текст] / В. Глазко // Зерно і хліб. – К., 2002. – №3(27). – С.24-25.
- Гончаренко, І. В. Продукти - трансформери. Що треба знати про ГМО? [Текст] / І. В. Гончаренко // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2009. – № 4. – С. 10-14.
- Дильовий, М. Генетично модифіковані продукти - з Едему чи з Чорнобильської зони [Текст] / М. Дильовий // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2003. – №3(22). – С. 58-60.
- Трансгенна сировина може негативно впливати на якість виготовлених харчових продуктів [Текст] / В. Домарецький, А. Куц, В. Ганчук [et al.] // Харчова і переробна промисловість. – К., 2009. – № 2-3. – С. 9-11.
- Замула, І. В. Якість продукції: відображення в бухгалтерському обліку [Текст] / І. В. Замула // Школа професійного бухгалтера. – Київ, 2009. – № 6 (102). – С. 16-18.
- Калинин, А. Я. Генетическая инженерия: проблемы реальные и мнимые [Текст] / А. Я. Калинин // Пищевая промышленность. – М., 2003. – № 5. – С.62-65.
- Кіслова, В. М. Обережно-ГМО [Текст] / В. М. Кіслова // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2019. – № 5. – С. 6-9.
- Кравцов, С. А. Трансгенные культуры в растениеводстве: актуальные проблемы и приоритетные направления [Текст] / С. А. Кравцов, Б. В. Анисимов // Картофель и овощи. – М., 2002. – №6. – С.2-3.
- Лисицын, А. Б. Основные направления развития мировой науки о мясе [Текст] / А. Б. Лисицын, И. М. Чернуха // Мясная индустрия. – 2001. – №12. – С.6-11.
- Мадисон, В.В. и др. Биотехнология живой клетки на грани фантастики [Текст] / В.В. и др. Мадисон // Агроперспектива. – К., 2004. – №12(60). – С.35-37. – Продолжение следует.
- Мадисон, В.В. и др. Биотехнология живой клетки на грани фантастики [Текст] / В.В. и др. Мадисон // Агроперспектива. – К., 2005. – №1(61). – С.53. – Окончание. Начало см. №12, 2004.
- Медведєва, М. Стан та перспективи правового регулювання біотехнологічної діяльності в Україні [Текст] / М. Медведєва // Право України. – К., 2004. – №8. – С.95-100.
- Мельничук, Н. Правові аспекти генно-інженерної діяльності в Україні [Текст] / Н. Мельничук // Підприємництво, господарство і право. – К., 2003. – №2. – С.42-43.
- Мереженко, А. Европа начнет продажи генетически модифицированных продуктов питания. Украина - следующая? [Текст] / А. Мереженко // Агроперспектива. – К., 2003. – №8(44). – С.11-12.
- Милованов, Є. Золоті боби [Текст] / Є. Милованов, В. Тимченко // Агроперспектива. – К., 2005. – №3(63). – С.44-46.
- Михайлов, Ю. ГМО - позавчерашний день современной науки [Текст] / Ю. Михайлов // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 7. – С. 58-61.
- Мищанчук, Н. Соя: Принцесса бобов или Золушка? [Текст] / Н. Мищанчук // Продукты питания. – К., 2003. – №2. – С.42-45.
- Мостовая, И. ГМО: останні новини [Текст] / И. Мостовая // Мясной бизнес. – Київ, 2011. – № 2 (97). – С. 15-17.
- Наконечна, О. В. Обережно - ГМО! [Текст] / О. В. Наконечна // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2010. – № 3. – С. 27-29.
- Нестеров, Ю. ГМ-культуры в Украине: за и против [Текст] / Ю. Нестеров // Агроперспектива. – К., 2002. – №3(27). – С. 6-7.
- Генетически модифицированные ингредиенты в мясных продуктах: декларация и реальность [Текст] / А. И. Окара, А. В. Алешков, И. П. Кольцов, С. И. Лопатин // Мясная индустрия. – М., 2006. – № 5. – С. 22-24.
- Олійник, Д. До питання використання генетично модіфікованих організмів в Україні [Текст] / Д. Олійник // Економіка України. – Київ : Преса України, 2009. – № 6. – С. 85-93.
- Пархоменко, М. ГМО: за і проти [Текст] / М. Пархоменко // Охорона праці. – Київ, 2014. – № 4 (238). – С. 64-66.
- Подкопаев, В. Нужны ли нам генномодифицированные продукты? [Текст] / В. Подкопаев // Хлебопродукты. – М., 2003. – №12. – С.42-43.
- Попова, М.Ю. и др. Влияние условий хранения на основные качественные характеристики соевых белковых препаратов [Текст] / М.Ю. и др. Попова // Мясная индустрия. – М., 2003. – №7. – С.26-29.
- Правдивый, А. Без ГМО? [Текст] / А. Правдивый // Мясное дело. – Київ, 2010. – № 7 (105). – C. 10-13.
- Размєтаєва, Ю. Правове регулювання біобезпеки України [Текст] / Ю. Размєтаєва // Екологічний вісник. – К., 2007. – № 7-8. – С. 24-25.
- Ревенко, Л. С. Международное регулирование рынка генетически модифицированных продуктов [Текст] / Л. С. Ревенко // БИКИ. – 2001. – №63, №64. – С.6-7.
- Рибалкіна, О. С. ГМО: порятунок людства чи порушення планетарної екосистеми? [Текст] / О. С. Рибалкіна // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2017. – № 11. – С. 30-31.
- Роїк, М. В. Генетично модифіковані цукрові буряки [Текст] / М. В. Роїк // Вісник аграрної науки. – 2001. – №5. – С.46-48.
1
2
|