Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Лисицын, А. Б.
Основные направления развития мировой науки о мясе
[Текст] / А. Б. Лисицын, И. М. Чернуха
// Мясная индустрия. – 2001. – №12. – С.6-11.
ББК Л92
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/Я/якість продуктів харчування
Каталог статей/Б/безпека харчових продуктів
Каталог статей/З/здорове харчування
Каталог статей/М/мясное производство. м'ясне виробництво
Каталог статей/І/історія харчової промисловості
Каталог статей/Д/дієтологія
Каталог статей/Г/генетично модифіковані організми
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'