Електронний каталог
виробництво слабоалкогольних напоїв
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 785/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 56/14 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 c. – 15,00.
- Технологія напоїв [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк, О.О. Козачишина; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 240/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 30 c. – 16,00.
- Бойко, М. І. Технологія зернового екстракту із тритікале [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бойко М. І. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2014. – 20 с.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Роздобудько, Б. В. Технологія пива зі збалансованною кількістю сірковмісних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ..канд. техн. наук / Роздобудько Б. В. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2015. – 20 с.
|