Електронний каталог

297
Т38          Технологія напоїв [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. / авт. О.Ю. Завадинська, О.П. Вітряк, О.О. Козачишина; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 240/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 30 c. – 16,00.

   ОКР "бакалавр", ГЗ - 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", 1401 "Сфера обслуговування" 0306 "Менеджмент і адміністрування", НП- 051701 "Харчові технології та інженерія", 140101 "Готельно-ресторанна справа", 030601 "Менеджмент" ПС - "Менеджмент туристичної індустрії", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу"


ББК Л877+Л88+Ч481.28

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 6 Завантажень: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'