Електронний каталог
Міцик В.Ю.
Документи:
- Комбіновані харчові продукти [Текст] : Конспект лекцій / Уклад.:В.Ю.Міцик,Н.В.Притульська,О.В.Дядечко. – К. : КДТЕУ, 1995. – 45с. – 5000.00.
- Методичні вказівки до вивчення дефектів продовольчих товарів тваринного походження [Текст] / уклад.: Є.В.Тищенко, Г.Б.Рудавська, В.Ю.Міцик, Є.О.Хмельницький; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 269/93 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1993. – 21 с. – 1,00.
- Методичні вказівки щодо вивчення дефектів продовольчих товарів тваринного походження [Текст] / уклад.: Н.Г.Салухіна, Л.С.Кириченко, О.Л.Романенко.; Каф. товарознавства продовольчих товарів. – 231/94 [замовл.]. – Київ : КДТЕУ, 1994. – 28 с. – 1,00.
- Проблеми товарознавства в ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:А.Є.Мірошнікова,В.Ю.Міцик,Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 228с. – ISBN 966-7376-09-5 : 6.00.
- Товарознавство м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:В.Ю.Міцик,Н.В.Притульська. – К. : КДТЕУ, 1999. – 77с. – 8.50.
- Міцик, В. Ю. Вплив бактеріальної закваски днм-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м"язовій тканині яловичини [Текст] / В. Ю. Міцик, Ю. П. Павлюченко // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.187-191.
- Міцик, В. Ю. Вплив білоквмісних добавок на якість м"ясних кулінарних виробів [Текст] / В. Ю. Міцик, С. М. Пересічна // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С. 182-186.
- Павлюченко, Ю. П. Дослідження антимікробної дії та можливості розвитку бактеріальної закваски ДНМ-1 у несприятливих умовах [Текст] / Ю. П. Павлюченко, В. Ю. Міцик // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.101-104.
|