Електронний каталог

Ж609
С73          Міцик, В. Ю.
    Вплив бактеріальної закваски днм-1 на швидкість дифузії засолювального розчину в м"язовій тканині яловичини [Текст] / В. Ю. Міцик, Ю. П. Павлюченко
    // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.187-191.


ББК Ж609

            


Є складовою частиною документа Споживча оцінка асортименту та якості товарів [Текст] : Збірник наукових праць / Відп.ред.Н.К.Кисляк. – К. : КДТЕУ, 2000. – 207с. – ISBN 966-7376-46-Х : 5.00.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'