Електронний каталог
Корзун В.Н.
Документи:
- Гігієна громадського харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:В.Н.Корзун,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2003. – 105с. – 10.97.
- Збірник рецептур страв і кулінарних виробів (технологічних карт) з використанням біологічно активних добавок [Текст] / Колектив розробників.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,В.Н.Корзун,О.М.Григоренко. – К. : Книга, 2004. – 428с. – ISBN 966-8314-08-5 : 48.39.
- Методичні рекомендації до лабораторних занять із курсу "Гігієна громадського харчування" [Текст] : для студентів денної форми навчання за спеціальністю 7.091711 "Технологія громадського харчування" / уклад. В.Н. Корзун; Каф. технології та організації громадського харчування. – 167/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 18 с. – 2,88.
- Корзун, В. Н. Гігієна харчування [Текст] : Підручник / В. Н. Корзун. – К. : КНТЕУ, 2003. – 236с. – ISBN 966-629-061-8 : 11.14.
- Корзун, В. Н. Радіозахисні властивості булочних виробів із використанням мікронізованого зерна [Текст] / В. Н. Корзун, І. Ю. Антонюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.14-18.
- Корзун, В. Н. Удосконалення технології м'ясних подрібнених виробів із використанням спіруліни [Текст] / В. Н. Корзун, С. М. Пересічна, І. Ю. Антонюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.19-24.
- Корзун, В. Н. Використання Чорноморської водорості зостери як харчової добавки лікувально-профілактичного призначення [Текст] / В. Н. Корзун, М. А. Реус // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.126-129.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення [Текст] : альгінат натрію,еламін,зостера,спіруліна,пектин,кріопорошки,висівки пшеничні,зародки пшениці,продукти ЄСО,чорний харчовий альбумін / М. І. Пересічний, П. О. Карпенко, В. Н. Корзун, О. В. Цигульов ; Заг.керівництво М.І.Пересічним. – К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. – 269с. – ISBN 966-95521-8-4 : 4.00;11.90.
- Харчування людини і сучасне довкілля:теорія і практика [Текст] : Монографія / М. І. Пересічний, В. Н. Корзун, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 525с. – ISBN 966-629-067-7 : 37.36.
|