Електронний каталог

Л99
Р44          Корзун, В. Н.
    Удосконалення технології м'ясних подрібнених виробів із використанням спіруліни [Текст] / В. Н. Корзун, С. М. Пересічна, І. Ю. Антонюк
    // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.19-24.


ББК Л99

            


Є складовою частиною документа Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'