Електронний каталог
Ясинська Н.С.
Документи:
- Quality management [Text] [Текст] = Управління якістю : curriculum and syllabus / авт. Н.В. Притульська, Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська, Д.П. Антюшко, Н.С. Метельська; KNUTE, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1280/14 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 25 p. – 25,00.
- Quality Management [Text] [Текст] = Управління якістю: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 0306 "Management and Administration"; field of study 030601 "Management"; field of specialty 03060101 "Management of Organizations and Administration" "0306010101 "Trade Management" / authors: N.V. Pritulska, N.S.Yasinska ,V.V. Osievska. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 67 p. – Bibliography: p.66-67. – 34.00.
- Аудит систем управління [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Н.С. Ясинська, Ю.М. Мотузка; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 162/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 13 с. – 14,00.
- Збірник задач з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП та ОФФ денної форми навчання / укл.: В.В.Ващенко, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 707/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 20 c. – 1.58.
- Збірник тестових завдань з курсу "Основи товарознавства" [Текст] : розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" / уклад. В.В.Ващенко, Н.С.Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 742/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 37с. – 2.23.
- Матеріалознавство та технологія виробництва товарів [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Н.В. Мережко, Л.В. Черняк, В.П.Вербій, Н.С. Ясинська. – 532/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 6,06.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Мережко, Н.К. Зіміна, О.І. Сім'ячко, Т.А. Караваєв, В.П. Вербій, Н.С. Ясинська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 134/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 34 c. – 12,00.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи товарознавства", розділ "Основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : для студентів ФЕМП з фахів 7.05010801 "Маркетинг на ринку товарів та послуг", 7.05010802 "Рекламний бізнес", 7.050.13 "Комерційна діяльність" денної форми навчання / укл.: В.П.Вербій, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 706/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 23 c. – 1.62.
- Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу "Управління якістю товарів" [Текст] : студентів спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" денної фоми навчання / уклад. Н.С. Ясинська; Каф. товарознавство та експертизи продовольчих товарів. – 476/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 24 с. – 2,32.
- Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни "Управління якістю" [Текст] : для студентів напряму "Торгівля", ОКР "магістр" усіх форм навчання / уклад.: Н.С.Ясинська, В.А.Осика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 769/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 20 с. – 2.88.
- Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів факультету економіки, менеджменту та права / авт. Н.С. Ясинська, А.А. Самойленко, В.П. Вербій, В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 01/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 16,00.
- Товарознавство квітів [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів заочного відділення товарознавчого факультету напряму підготовки "Торгівля" / уклад. Н.С. Ясинська, В.І. Мандрика; Каф. Товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 882/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 36 с. – 4,82.
- Товарознавство квітів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Н.С. Ясинська, В.І. Мандрика; КНТЕУ, Каф. Товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1008/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 34 с. – 17,00.
- Товарознавство пакувальних матеріалів і тари [Текст] : лабораторний практикум для студентів товарознавчого факультету усіх форм навчання із спеціальностей: 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 050302 "Товарознавство та експертиза в митної справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад.: В.А. Осика, Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 239/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 40 c. – 4,06.
- Управління якістю [Текст] : робоча програма / авт. Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська; КНТЕУ; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; Каф. тов-ва та експертизи непродовольчих товарів. – 832/15[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14c. – 15,00.
- Управління якістю [Текст] : робоча програма / авт. Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська; КНТЕУ; Каф. товарознавства та митної справи, Каф. товарознавства, управ. безпечністю та якістю. – 339/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14c. – 15,00.
- Управління якістю [Текст] : програма та робоча програма ОКР "магістр" напрям підготовки 0503 "Торгівля та торговельне підприємництво" професійне спрямування 050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад. Н.С. Ясинська; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 964/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 23 c. – 4,52.
- Управління якістю [Текст] : програма та робоча програма ОКР "магістр", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", спеціальність "Менеджмент оргінізацій", спеціалізація "Менеджмент на ринку товарів та послуг" / уклад.: Н.С. Ясинська, В.В. Осієвська; Каф. товарознаства та експертизи продовольчих товарів. – 1036/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 22 с. – 4,34.
- Управління якістю [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів з курсу із спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" денної форми навчання / уклад.: Н.С.Ясинська, В.А.Осика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 346/06[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 36 c. – 2.99.
- Управління якістю [Текст] : Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" денної форми навчання / уклад.: Н.С. Ясинська, В.А. Осика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 566/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 26 c. – 3,67.
- Управління якістю [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів; уклад. Н.С. Ясинська. – 131/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 3,03.
- Управління якістю [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів; уклад. Н.С. Ясинська. – 721/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 22 c. – 5,84.
- Управління якістю [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.В. Мережко, В.В. Осієвська, Д.П. Антюшко; каф. товарознавства та мит. справи. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 82 с. – Бібліогр.: с. 81-82. – 43.00.
- Управління якістю товарів [Текст] : методичні вказівки та завдання до практичних робіт зі спецкурсу для студентів спеціальності 050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.: Н.С. Ясинська, В.А. Осика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 461/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 26 c. – 2.57.
- Verbiy, V. P. Ecology and nowaday food problems [Текст] / V. P. Verbiy, N. S. Yacinska ; Kiev State Trade-Economic University (Ukraine) // Ekologia wyrobow : II Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2000. – C. 324-327.
- Yasinska, N. Efficiency of the quality managment sistem and the role of inter relationship between processes [Текст]. Part II : Quality management / N. Yasinska, V. Osyka, A. Latygina // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 229-231.
- Ващенко, В. В. Основи товарознавства продовольчих товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / В. В. Ващенко, Н. С. Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 131с. – 6.07.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Товарознавство продовольчих товарів" розділу "Товарознавство плодоовочевих товарів та грибів" [Текст] : Для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050301 "Товарознавство і торгівля продовольчими товарами",7.050303 "Товарознавство і експертиза в митній справі" / В. П. Вербій, І. Ю. Кутліна, В. О. Осика, Н. С. Ясинська. – К. : КНТЕУ, 2002. – 74с. – 4.79.
- Мережко, Н. В. Управління якістю [Текст] [Текст] : підруч. для вищ. навч. закл. / Н. В. Мережко, В. В. Осієвська, Н. С. Ясинська. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 215с. – Бібліогр.: с. 213-215. – ISBN 978-966-629-469-5 : 44.00.
- Осика, В. А. Зміни споживчих властивостей яблучного соку під час тривалого зберігання [Текст] / В. А. Осика, Н. С. Ясинська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.41-45.
- Ясинська, Н. С. Зміна споживчих властивостей нових видів ферментованої капусти у процесі тривалого зберігання [Текст] / Н. С. Ясинська // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.155-164.
- Ясинська, Н. С. Управління якістю товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Н. С. Ясинська. – К. : КНТЕУ, 2004. – 108с. – 9.73.
- Ясинська, Н. С. Формування споживчих властивостей капусти квашеної "Клімпуш" [Текст] / Н. С. Ясинська, А. А. Осика // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 165-167.
- Ясинська, Н. С. Впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості України [Текст] / Н. С. Ясинська, В. А. Осика // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.235-240.
- Ясинська, Н. С. Управління якістю [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Н. С. Ясинська, В. В. Осієвська ; ред. К.Я.Савчук; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 84c. – Бібліогр.: с.83-84. – 23.00.
|