Електронний каталог
Михайловський В.С.
Документи:
- Виробництво та асортимент коньяку [Текст] : Конспект лекції / Уклад.:О.Л.Романенко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 40с. – 3.50.
- Міжнародна статистика [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи студ. / авт. В.С. Михайлов, О.П. Грикун; КНТЕУ, Каф. статистики та економетрії. – 1229/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 83 c. – 23,00.
- Міжнародна статистика [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Р.М. Моторин , Н.О. Іванченко; КНТЕУ, Каф. статистики та економетрії. – 1095/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14 c. – 16,00.
- Риба і рибні товари [Текст] : Опорний конспект з товарознавства продовольчих товарів / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.С.Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2001. – 64с. – 7.50.
- Вербій, В. П. Використання йодовмісних компонентів при виробництві м'ясопродуктів для профілактичного харчування [Текст] / В. П. Вербій, В. С. Михайловський // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.248-252.
- Метельська, Н. С. Фактори формування асортименту та якості плавлених сирів оздоровчого призначення [Текст] / Н. С. Метельська, В. С. Михайловський // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.200-207.
- Михайловський, В. С. Товарознавство харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / В. С. Михайловський. – К. : КНТЕУ, 2002. – 320с. – 18.09.
- Михайловський, В. С. Споживні властивості м'ясних січених напівфабрикатів для профілактичного харчування [Текст] / В. С. Михайловський, О. Л. Романенко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.89-93.
- Михайловський, В. С. Товарознавча характеристика кров"яної ковбаси з морськими водоростями [Текст] / В. С. Михайловський, О. Л. Романенко, В. П. Вербій // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 222-224.
- Михайловський, В. С. Товарознавча характеристика м"ясних консервів для лікувально-профілактичного харчування [Текст] / В. С. Михайловський, О. Л. Романенко, В. Ф. Шкарупа // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – С.173-181.
- Михайловський, В. С. Використання нетрадиційної сировини у виробництві варених ковбас для лікувально-профілактичного харчування та їх товарознавча характеристика [Текст] / В. С. Михайловський, В. Ф. Шкарупа, О. Л. Романенко. – С.71-76. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Пересічна, С. М. Вітамінний склад фаршевих м'ясних виробів із використанням рослинної сировини [Текст] / С. М. Пересічна, В. С. Михайловський // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.41-46.
- Пересічний, М. І. Якість м'ясоовочевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки сої ЄСО [Текст] / М. І. Пересічний, В. В. Чернієнко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – C.38-40.
|