Електронний каталог
З.36 Тепловые машины и аппараты.Теплоэнергомашиностроение.Теплові машини та апарати.Теплоенергомашинобудування
Документи:
- Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія"професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування"варіативної компоненти 6.09171101"Технологія харчування,ресторанна справа / Уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2005. – 141с. – 12.71.
- Каталог теплового устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : освіт.-кваліфікац. рівні "спеціаліст, магістр", галузь знань 0517 "Харч. пром-сть та перероб. с.-г. продукції", напрям підготовки 8.051701 "Харчові технології та інженерія", спец. 05170113 "Технології в ресторанному господарстві" / авт.: Т.Б.Паригіна, Н.П.Форостяна; каф. інженерно-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 212 с. – 30.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (теплове і холодильне) [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 85 с. : табл. – Бібліогр.: с. 85. – 32.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 180 с. : табл. – Бібліогр.: с. 180. – 41.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.: с.92. – 8,83.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2008. – 67с. : табл. – Бібліогр.:с.67. – 9.92.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навч. / уклад.:Т.Б.Паригіна. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 119с. – 15,70.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Уклад.:Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2003. – 119с. – 13.45.
|