Електронний каталог
Л872 Спиртовое производство.Спиртне виробництво
Документи:
- Интенсификация спиртового производства [Текст]. – К. : Техніка, 1983. – 128с. – 0,50.
- От маленького эксперимента до великого творения [Текст] // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 2/3. – С. 58-59.
- Бечко, В. П. Інтегральна оцінка інноваційної політики підприємств спиртової промисловості [Текст] / В. П. Бечко, С. М. Колотуха // Вісник Київського інституту бізнесу та технологій. – Київ : КІБіТ, 2015. – № 1 (26). – С. 11-18.
- Бліщ, Р. О. Інтенсифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бліщ Р. О. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2003. – 18с.
- Бойко, м. Нормативні документи у спиртогорілчаній галузі: стан і перспективи [Текст] / м. Бойко, Ф. Грищенко // Харчова і переробна промисловість. – Київ, 2010. – № 4 (368). – С. 7-10.
- Бойко, О. О. Створення замкнутих контурів вторинних енергетичних ресурсів у харчових технологіях [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Бойко О. О. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харч., мікробіол. та фармацевт. виробництв. – Київ : НУХТ, 2015. – 21 с.
- Бондар, М. В. Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини [Текст]ї [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бондар М. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2010. – 20с.
- Боярчук, Я. А. Інноваційна технологія виробництва спирту з кромалевмісної сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Боярчук Я. А. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
- Дячкина, А. Б. Перспективное направление использования зерна ржи [Текст] / А. Б. Дячкина, Г. П. Карпиленко // Хранение и переработка зерна. – К., 2004. – №11(65). – С.32-33.
- Лихтенберг, Л. А. Производство спирта из зерна [Текст] / Л. А. Лихтенберг // Пищевая промышленность. – 1998. – №4. – С.80-81.
- Лукерченко, В. Н. Ферментные препараты для производства спирта на установках малой и средней мощности [Текст] / В. Н. Лукерченко // Пищевая промышленность. – 1999, 1999. – N9. – С.19-20.
- Мазур, В. Конкурентоспроможність підприємства: досвіт спиртової промисловості [Текст] / В. Мазур, Н. Мазур // Журнал Європейської економіки. – Тернопіль, 2011. – № 4. – С. 457-462.
- Макаренко, В. Оптимальне рішення [Текст] / В. Макаренко // Агроперспектива. – К., 2005. – № 11 (71). – С. 56-59.
- Міхненко, Є. Спирт для новіх горілчаних виробів [Текст] / Є. Міхненко // Харчова і переробна промисловість. – 2001. – №1. – C.10.
- Олійничук, С. та ін. Культура невибаглива, але перспективна [Текст] / С. та ін. Олійничук // Харчова і переробна промисловість. – К., 2004. – №4. – С.10-12.
- Паламаренко, Я. В. Виробництво біоетанолу як складової стратегічного розвитку спиртової промисловості Украіни [Текст] / Я. В. Паламаренко // Економіка та держава. – Київ, 2016. – № 12. – С. 90-93.
- Паламаренко, Я. В. Особливості системи управління підприємствами спиртової промисловості України [Текст] / Я. В. Паламаренко // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2016. – № 19. – С. 65-70.
- Пелешко, А. Что было до самогонного аппарата? [Текст] / А. Пелешко // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 1. – С. 58-59.
- Полыгалина, Г. В. Технохимический контроль спиртового и ликеро-водочного производства [Текст] / Г. В. Полыгалина. – М. : Колос, 1999. – 336с. – ISBN 5-10-003184-0 : 15.00.
- Постоленко, Е. Производство кальвадоса [Текст] / Е. Постоленко // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 2/3. – С. 52-54.
- Справочник работника спиртовой промышленности [Текст] : Производство спирта из мелассы / П. В. Рудницкий, А. Д. Коваленко, З. А. Раев, А. М. Пухтецкий ; Под ред. П.В.Рудницкого. – К. : Техніка, 1972. – 384с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.70.
- Скорук, О. П. Пріорітетні напрями виробництва біоетанолу в Україні [Текст] / О. П. Скорук, І. В. Зубар // Економіка АПК. – Київ, 2014. – № 2 (232). – С. 36-41.
- Сосницький, В. В. Розробка технології культування виробничих дріжджів при переробці зерна в спирт з використанням концентрованих ферментних препаратів [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Сосницький В. В. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : УДУХТ, 2000. – 17с.
- Тиченко, М. Ферментні препарати: Оптимальні умови їх дії при підготовці крохмалевмісної сировини до зброджування [Текст] / М. Тиченко, С. Циганков // Харчова і переробна промисловість. – К., 2004. – №2. – С.28-29.
- Ткачук, Н. А. Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ткачук Н. А. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2010. – 23 с.
- Устинников, Б. А. Переработка ячменя на спирт без применения других культур зерна [Текст] / Б. А. Устинников // Пиво и напитки. – 1999. – №4. – С.56-57.
- Ханухов, Э. Р. Динамика развития спиртовой и ликероводочной отрасли [Текст] / Э. Р. Ханухов // Пиво и напитки. – 1999, 1999. – №4. – С.60.
- Шамаева, С. Выведут водку на чистую воду [Текст] / С. Шамаева // Агроперспектива. – К., 2003. – №1(37). – С.18-19.
- Яковець, I. I. Спиртопродуктовий пiдкомплекс АПК Iвано-Франкiвщини [Текст] / I. I. Яковець // Экономика АПК. – 1999, 1999. – №9. – С. 10-14.
- Технология спирта [Текст] / В. Л. Яровенко, В. А. Маринченко, В. А. Смирнов, Б. А. Устинников ; Под ред. В.Л.Яровенко. – М. : Колос,Колос-пресс, 2002. – 464с. – ISBN 5-10-003574-9;5-901705-08-4 : 61.62.
|