Електронний каталог
Ж.ц Стандартизация.Стандартизація
Підтеми:
Документи:
- "Красочное" тестирование: (Качество лакокрасочных товаров) [Текст] // Торговый эксперт. – К., 2006. – № 11. – С. 31.
- Commission directive 96/8/EC of 26 February 1996 on foods intended for use in energy-restricted diets for weight reduction [Текст] = Доверенная директива 96/8/EC 26 февраля 1996.Пища предназначенная для употребления для подержания энергии во время диеты для снижения веса. – 1996. – 5с. – Б/ц.
- Electromagnetic compatibility Generic immunity standard. Part1:Residential,commercial and light industry [Текст] = Электромагнитная совместимость общей неприкосновенности стандарта. Ч.1 : Связаннная с местом жительства торговая и легкая промышленность. – 1992. – 16с. – Б/ц.
- Electromagnetic compatibility-Generic emission standard. Part1:Residential,commercial and light industry [Текст] = Электромагнитная совместимость-общий выпуск стандарта. Ч.1 : Связаннная с местом жительства торговая и легкая промышленность. – 1992. – 11с. – Б/ц.
- Information technology-Generic cabling for customer premises [Текст] = Собщение технологий-общий кабель для предпосылки покупателя : International standard ISO/IEC 11801. – Geneve, 1995. – 97с. – Б/ц.
- ISO і вода. Глобальні рішення глобальних проблем [Текст] // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2013. – № 3 (82). – C. 35-43.
- Limits and methods of measurement of radio disturbance characteristics of information technology eguipment [Текст] = Границы и методы измерения радио,волнение,характерные сообщения технологического оборудования : British standard. – 1995. – 31с. – Б/ц.
- Richtlinie 96/5/EG Der kommission vom 16.Februar 1996 uber Getreidebeikost und andere Beikost fur Sauglinge und Kleinkinder [Текст] = Директива для коммисии.Питание хлебными злаками и другой прикорм для младенцев и детей младшего возраста. – 1996. – 12с. – Б/ц.
- Richtlinie des rates vom 11.Dezember 1973 zur Angleichung der Rechtsvorschriften der mitgliedstaaten fur einige zur menschlichen ernahrung bestimmte Zuckerarten [Текст] = Директива для норм.Правовое предписание выращивания цен для некоторых государств присущих человеку в питаниии. – 1973. – 8с. – Б/ц.
- Sectional specification for work area wiring cables with a common overall screen for use in digital communication [Текст] = Секционная спецификация для работы в области электропроводки кабелей с общим полным экраном применения средств связи : British standard. – 1996. – 16с. – Б/ц.
- Бібліографічний запис. Скорочення слів і словосполук, поданних іноземними європейськими мовами (Гост 7.11-2004 (ИСО 832:1994), MOD; ISO 832:1994, MOD) [Текст] [Текст] = Библиографическая запись. Сокращение слов и словочетаний на иностранных европейских языках : ДСТУ 7093:2009: вид. офіц. – Київ : Національний стандарт України: Держспоживстандарт України, 2009. – III, IV, 83 с. – (Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи). – Текст: укр., рос. – 541.44.
- Видання електронні. Основні види та вихідні відомості [Текст] [Текст] : ДСТУ 7157:2010: вид. офіц. – Київ : Національний стандарт України: Держспоживстандарт України, 2010. – IV, 14 с. – (Інформація та документація). – 109.01.
- Видання книжкові та журнальні. Вимоги до форматів [Текст] [Текст] : ДСТУ 4489:2005: вид. офіц. – Київ : Національний стандарт: Держспоживстандарт України, 2006. – III, 5 с. – 54.95.
- Видання. Вихідні відомості (ISO 8:1977, NEQ; ISO 1086:1991, NEQ; ISO 7275:1985, NEQ) [Текст] [Текст] : ДСТУ 4861:2007: вид. офіц. – Київ : Національний стандарт України: Держспоживстандарт України, 2009. – IV, 45 с. – (Інформація та документація). – 301.20.
- Видання. Оформлення публікацій у журналах і збірниках [Текст] [Текст] : ДСТУ 7152:2010: вид. офіц. – Київ : Національний стандарт України: Держспоживстандарт України, 2010. – IV, 14 с. – (Інформація та документація). – 115.01.
- Гармонізація українських стандартів [Текст] // Упаковка. – Київ, 2011. – № 3 (82). – С. 65-66.
- Голландский сыр: будьте бдительны [Текст] // Секретарь-референт. – Київ, 2011. – № 2 (98). – С. 96-101.
- Громадське харчування.Терміни та визначення.ДСТУ 3862-99 [Текст] / Розробники:Р.І.Андрющенко,А.С.Мізрухіна,Л.З.Шильман. – К. : Держстандарт України, 1999. – 31с. – (Державний стандарт України). – Б/ц.
- Державна система стандартизації України [Текст] : Порядок розроблення державних стандартів.ДСТУ 1.2-93. – К. : Держстандарт України, 1993. – 311с. – (Державний стандарт України). – Б/ц.
- Добровільна сертифікація перукарських та косметичних послуг - гарантоване підтвердження їхньої високої якості [Текст] // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2012. – № 4 (77). – С. 63-65.
- Експерти відзначають відмінні перспективи для подальшого розвитку екологічних стандартів ISO [Текст] // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 3 (88). – C. 16.
- Європейська система оцінки відповідності та акредитації [Текст] // Охорона праці. – Київ, 2014. – № 11. – С. 4-11. – Додаток "На допомогу спеціалісту з охорони праці".
- Забезпечення функціонування та удосконалення системи управління якістю КНТЕУ [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2009. – 34с. – (КНТЕУ). – дод.
- Засоби вимірювальної техніки,занесені до Державного реєстру [Текст] : Покажчик 2000 / Уклад.:І.Савченко,Л.Базик. – К. : Держстандарт України, 2001. – 210с. – 44.40.
- Збірник нормативно-правових актів України та організаційно-методичних документів з питань метрології [Текст]. Вип.2 / Уклад.Б.Салганик. – К. : Комітет Україниз питань стандартизації,метрології та сертифікації, 2000. – 215с. – 37.20.
- Збірник нормативно-правових актів України та організаційно-методичних документів з питань метрології [Текст]. Вип.2 / Укл.Б.Салганик. – К. : Держстандарт України, 2000. – 215с. – 37.20.
- Как оценить и повысить эффективность цепочки поставщиков [Текст] // Стандарты и качество. – 2003. – №10. – С. 106-110.
- Каталог нормативних документів [Текст] / Укл.:Л.Бурхан,Т.Невожай. – К. : Держстандарт України, 2001. – 477с. – (Державний стандарт України). – 60.00.
- Колбасная мифология: [экспертиза качества детской колбасы] [Текст] // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 4. – С. 48-51.
- Кондитерські вироби [Текст] : Збірник нормативних документів.ДСТУ...Кондитерське виробництво.Шоколад,печиво,карамель,вафлі,крекер.Гост...конфеты,мармелад,ирис,халва,драже,галеты / Упор.:Я.М.Юзьків,Р.О.Санченко,А.І.Ференц,В.В.Андрощук. – К. : Держстандарт України, 2001. – 271с. – 81.00.
- Кулинарная продукция,реализуемая населению.Общие технические условия [Текст] : ГОСТ 30390-95.Общественное питание. – К. : Госстандарт Украины, 1998. – 14с. – (Межгосударственный стандарт). – Б/ц.
- Локоны проверяем на прочность [Текст] // Торговый эксперт. – К., 2006. – № 1 (30). – С. 29-30.
- Международные и региональные организации по стандартизации и качеству продукции [Текст] : Справочник. – М. : Стандартиздат, 1990. – 216с. – ISBN 5-7050-0061-8 : 6.70.
- Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Основи стандартизації, метрології та управління якістю" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання / уклад. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 757/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 25 с. – 2.03.
- Міжнародне технічне регулювання [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. ден. відділення товарознавч. ф-тету за напрям підготов. 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" / уклад.: А.А. Дубініна, Г.А. Селютіна, О.В. Гапонцева. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 128 с. – Бібліогр.: с. 125-128. – 2.45.
- Натуральные красители в производстве мясных продуктов [Текст] // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 6 (92). – С. 50-52.
- Національний знак відповідності.Форма,розміри,технічні вимоги та правила застосування [Текст] : ДСТУ 2296-93. – К. : Держстандарт України, 1993. – 11с. : іл. – (Державний стандарт України). – Б/ц.
- Необхідність редагувати проекти українських стандартів [Текст] // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2012. – № 4 (77). – С. 19-25.
- Новости международной стандартизации [Текст] // Стандарты и качество. – М., 2008. – № 9. – С. 58-59.
- Обзор нормативно-правовой документации в сфере производства и контроля качества упаковки [Текст] // Тара и упаковка. – Москва, 2010. – № 5 (119). – С. 37-39.
- Оригінали для поліграфічного відтворення. Загальні технічні вимоги [Текст] [Текст] = Оригиналы для полиграфического репродуцирования : ДСТУ 3772-98. – Київ : Державний стандарт України: Держстандарт України, 1999. – [III, 42] с. окр. паг. – Текст: укр., рос. – 169.07.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика бакалавра [Текст] [Текст] : галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво"; напрям підготов. 0305010 "Товарознавство і торг.підприємництво"; кваліфікація бакалавр з товарознавства і торговельного підприемництва 3419 Товарознавець, 3419 Інспектор торговельний / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 31 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика спеціаліста [Текст] [Текст] : галузь знань 0305"Економіка та підприємництво"; напрям підготов.0305010"Товарознавство і торг.підприємництво"; спец.7.03051001;кваліфікац.спеціаліст з товарознав.і комерц. діяльн. 2419.2 експерт із зовнішньоекон питань, 2419.2 фахівець-аналитик з дос / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра [Текст] [Текст] : галузь знань 0305"Економіка та підприємництво"; напрям підготов.0305010"Товарознавство і торг.підприємництво"; спец.8.03051001"Товарознавство і комерц. діяльн.";кваліфікац.магістр з товарознав.і комерц. діяльн. 2419.2.експерт із зовн.екон.питань / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 35 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика спеціаліста [Текст] [Текст] : галузь знань 0305"Економіка та підприємництво"; напрям підготов.0305010"Товарознавство і торг.підприємництво"; спец.7.03051002"Товарознав. та експерт. в митн. справі";кваліфікац.спеціаліст з товарознав. та експерт. в мит. спр. 2419.2 Експерт із ЗЕП / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 28 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра [Текст] [Текст] : галузь знань 0305"Економіка та підприємництво"; напрям підготов.0305010"Товарознавство і торг.підприємництво"; спец.8.03051002"Товарознав. та експертиза в мит. справі";кваліфікац.магістр з товарознав.та експерт.в мит.спр. 2419.2 Експерт із ЗЕП 2441.1 / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 36 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика спеціаліста [Текст] [Текст] : галузь знань 0305"Економіка та підприємництво"; напрям підготов.0305010"Товарознавство і торг.підприємництво"; спец.7.03051003"Експертиза товарів та послуг";кваліфікац.спеціаліст з експертизи товарів та послуг; 2419.2 фахівець із якості / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 30 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра [Текст] [Текст] : галузь знань 0305"Економіка та підприємництво"; напрям підготов.0305010"Товарознавство і торг.підприємництво"; спец.8.03051003"Експертиза товарів та послуг";кваліф. магістр з експертизи товарів та послуг; 2419.2 фахівець із якості, 2441.1наук.співроб / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 42 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 50.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика спеціаліста [Текст] [Текст] : галузь знань 0305"Економіка та підприємництво"; напрям підготов.0305010"Товарознавство і торг.підприємництво"; спец.7.03051004"Управлінння безпеч. та якістю товарів";кваліфікац.спеціаліст з управ. безпеч.та якістю товарів ; 2419.2 фахівець із якості / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 39 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика магістра[Текст] [Текст] : галузь знань 0305"Економіка та підприємництво"; напрям підгот.0305010"Товарознавство і торг.підприємництво"; спец.8.03051004"Управлінння безпеч. та якістю товарів";кваліфікац. магістр з управ. безпеч.та якістю товарів;2419.2 фахівець із якості,2419.1 / [розроб. стандарту: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, В.А. Осика та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 35 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 40.00.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
|