Електронний каталог
нарізка риби
Документи:
- Васюкова, А. Т. Рыбные фарши с растительными наполнителями [Текст] / А. Т. Васюкова, С. И. Алымов, А. И. Ноженко. – К. : Инкос, 2005. – 156с. – ISBN 966-8347-24-2 : 16.00.
- Ефимов, А. Рыба и морепродукты [Текст] / А. Ефимов, В. Ковалев, Т. Шарова. – М. : Ресторанные ведомости, 2004. – 248с. – (Библиотека шеф-повара). – ISBN 5-98176-003-6 : 116.58.
- Справочник технолога рыбной промышленности [Текст]. Т.2 / Е. Г. Лукаш, П. Е. Самофалов, В. М. Новиков, Е. И. Яшина ; Под ред.В.М.Новикова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 464с. – 1.83.
- Ростовський, В. С. Технологія приготування рибних страв [Текст] / В. С. Ростовський, А. Л. Рогова, Г. Т. Васюкова. – К. : Інкос, 2006. – 74с. – (Харчова промисловість). – ISBN 966-8347-14-5 : 12.00.
|