Електронний каталог
переробка зерна
Документи:
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Справочник по качеству зерна и продуктов его переработки [Текст] / Сост.Б.М.Машков,В.Т.Тевосян. – М. : Колос, 1971. – 352с. – 2.52.
- Товарознавство. Харчові продукти. Зерноборошняні товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.В.В. Ващенко; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 160 с. – Бібліогр.: с. 177-180. – 44.00.
- Хранение и технология сельскохозяйственных продуктов [Текст] / Под ред.Л.А.Трисвятского. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1975. – 448с. : илл. – 1.22.
- Бутковский, В. А. Технология мукомольного,крупяного и комбикормового производства [Текст] : (с основами экологии) / В. А. Бутковский, Е. М. Мельников. – М. : Агропромиздат, 1989. – 464с. – (Учебники и учеб.пособия для студентов высш.учеб.заведений). – ISBN 5-10-000513-0 : 1.20.
- Бутковский, В. А. Технологическое оборудование мукомольного производства [Текст] : Учеб.пособие для вузов / В. А. Бутковский, Г. Е. Птушкина. – М. : Журнал Хлебопродукты, 1999. – 208с. – 110.60;157.40;162.20.
- Гинзбург, А. С. Теплофизические свойства зерна,муки и крупы [Текст] / А. С. Гинзбург, М. А. Громов. – М. : Колос, 1984. – 304с. : илл.;табл. – 1.30.
- Гинзбург, М. Е. Технология крупяного производства [Текст] / М. Е. Гинзбург. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1969. – 256с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.66.
- Экономика хранения и переработки зерна [Текст] : Учеб.пособие для вузов / С. В. Донскова, В. Г. Воронин, А. Н. Жигалов, А. Н. Платонов ; Под ред.С.В.Донсковой. – М. : Колос, 1981. – 367с. – (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). – 1.10.
- Єремєєва, О. А. Удосконалення технології переробки зерна пшениці на борошномельних підприємствах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Єремєєва О. А. ; 05.18.02- технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2016. – 20 с.
- Закладной, Г. А. Защита зерна и продуктов его переработки от вредителей [Текст] / Г. А. Закладной. – М. : Колос, 1983. – 215 с. : ил. – 1,40.
- Казаков, Е. Д. Биохимия зерна и продуктов его переработки [Текст] / Е. Д. Казаков, В. Л. Кретович. – М. : Колос, 1980. – 319с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). – 1.10.
- Ковальчук, С. С. Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Ковальчук С. С. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2019. – 20 с.
- Козьмина, Н. П. Биохимия зерна и продуктов его переработки [Текст] / Н. П. Козьмина. – М. : Колос, 1976. – 375с. : илл.,табл. – Библиогр.:С.354-371. – 1.92;4.20.
- Машков, Б. М. Справочник по качеству зерна и продуктов его переработки [Текст] / Б. М. Машков, З. И. Хазина. – 5-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1980. – 335с. – 2.60.
- Мельник, Б. Е. Технология приемки,хранения и переработки зерна [Текст] / Б. Е. Мельник, В. Б. Лебедев, Г. А. Винников ; Под ред.Б.Е.Мельника. – М. : Агропромиздат, 1990. – 367с. – ISBN 5-10-000524 : 1.10.
- Мясникова, А. В. Практикум по товароведению зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / А. В. Мясникова, Ю. С. Ралль. – М. : Колос, 1973. – 280с. – 0.75.
- Мясникова, А. В. Практикум по товароведению зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / А. В. Мясникова, Ю. С. Ралль. – 2-е изд.,доп.и перераб. – М. : Колос, 1981. – 320с. – 0.70.
- Товароведение зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учебник для техникумов / А. В. Мясникова, Ю. С. Ралль, Л. А. Трисвятский, И. С. Шатилов ; Под ред.Л.А.Трисвятского. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1971. – 400с. – 1.10.
- Товароведение зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учебник для техникумов / А. В. Мясникова, Ю. С. Ралль, Л. А. Трисвятский, И. С. Шатилов ; Под ред.Л.А.Трисвятского. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1978. – 496с. – 1.10.
- Технології хлібобулочних виробів із продуктами переробки зародків пшениці [Текст] [Текст] : монографія / С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. І. Кравченко, О. В. Самохвалова. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 107 с. – Бібліогр.: с. 90-107. – ISBN 978-966-405-375-1 : 13.33.
- Остапчук, Н. В. Математическое моделирование технологических процессов хранения и переработки зерна [Текст] / Н. В. Остапчук. – М. : Колос, 1977. – 240с. : ил.,табл. – 0.89.
- Пономарев, В. А. Учебник мастера мукомольно-крупяного производства [Текст] : Учебник / В. А. Пономарев, А. К. Терещенко. – М. : Высшая школа, 1972. – 408с. : илл. – 0.62.
- Процан, Н. В. Удосконалення технології спиртової бражки з жита [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. техн. наук / Процан Н. В. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : Ін-т прод. ресурсів, 2018. – 23 с.
- Пылов, А. П. Заготовки и переработка крупяных культур [Текст] / А. П. Пылов, В. А. Симбирский, Д. М. Теняев. – М. : Агропромиздат, 1985. – 47с. – 0.15.
- Романов, А. И. Практикум по оборудованию предприятий по хранению и переработке зерна [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов / А. И. Романов, Е. П. Тихомиров. – М. : Колос, 1981. – 143с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). – 0.25.
- Сосницький, В. В. Розробка технології культування виробничих дріжджів при переробці зерна в спирт з використанням концентрованих ферментних препаратів [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Сосницький В. В. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : УДУХТ, 2000. – 17с.
- Теплов, А. Ф. Охрана труда на предприятиях по хранению и переработке зерна [Текст] : Справочник / А. Ф. Теплов, А. В. Галкина. – М. : Агропромиздат, 1989. – 384с. : илл. – ISBN 5-10-000107-0 : 1.80.
- Трисвятский, Л. А. Товароведение зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учебник для техникумов / Л. А. Трисвятский, И. С. Шатилов. – 4-е изд.,перераб. и доп. – М. : Колос, 1992. – 431с. – ISBN 5-10-0011453-9 : 6,10.
- Шматольян, І. І. Хліб до столу трудящих [Текст] / І. І. Шматольян. – К. : Знання, 1986. – 48с. – (Економічний і соціальний розвиток села). – 0.10.
|