Електронний каталог
молочнокислі бактерії
Документи:
- Квашение капусты в контейнерах ЕС-200 с использованием чистых культур молочно-кислых бактерий [Текст] : Отчет / Под рук.И.П.Орлов. – К., 1980. – 48с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Микробиологическая порча пищевых продуктов [Текст] [Текст] = Food spoilage microorganisms / под ред. К. де Блекберн ; пер. с англ. – Санкт-Петербург : Профессия, 2008. – 784с. : ил. – ISBN 9785939131469;0-8493-9156-3;978-85573-966-6 : 425.22.
- Банникова, Л. А. Селекция молочнокислых бактерий и их применение в молочной промышленности [Текст] / Л. А. Банникова. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 255с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.60.
- Гриневич, А. Г. Молочнокислые бактерии Селекция промышленных штампов [Текст] / А. Г. Гриневич. – Мн. : Высшая школа, 1981. – 164с. – 2.00.
- Дубковецький, І. В. Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Дубковецький І. В. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : НУХТ, 2005. – 22с.
- Квасников, Е. И. Молочнокислые бактерии и пути их использования [Текст] / Е. И. Квасников, О. А. Нестеренко. – М. : Наука, 1975. – 384с. – 2.01.
- Квасников, Е. И. Молочнокислые бактерии и пути их использования [Текст] / Е. И. Квасников, О. А. Нестеренко. – М. : Наука, 1975. – 389 с. – библиогр. – 2.01.
- Науменко, О. В. Біотехнологічні підходи збереження активності заквашувальної мікробіоти для виробництва молочної продукції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн.наук / Науменко О. В. ; 03.00.20 - біотехнологія. – Київ : НТУУ "КПІ ім. І. Сікорського", 2019. – 43 с.
- Ткаченко, Л. В. Розробка технології спиртового зброджування мелясного сусла з біологічним підкисленням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ткаченко Л. В. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : УДУ харчових технологій, 2000. – 19с.
|