Електронний каталог
шампіньойони
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Девочкин, Л. А. Шампиньоны [Текст] / Л. А. Девочкин. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1989. – 175с. : илл. – ISBN 5-10-000598-Х : 0.35.
- Дятлов, В. В. Качество и сохраняемость шампиньонов [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Дятлов В. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – М. : Московск.ин-т нар.хоз. им.Плеханова, 1983. – 26с.
- Наконечна, Ю. Г. Удосконалення технології виробництва консервів із грибів шампіньйонів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Наконечна Ю. Г. ; 05.18.13-технологія консервованих продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 18с.
- Пивень, И. О. Выращивание шампиньонов и вешенки [Текст] / И. О. Пивень, В. Н. Ермолаева. – Л. : Каменяр, 1988. – 89с. – ISBN 5-7745-0109-4 : 0.35.
- Попова, Н. О. Якість свіжих шампіньйонів при зберіганні у модифікованому газовому середовищі [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Попова Н. О. ; 05.18.15-товарознавство. – Донецьк : ДНУЕіТ, 2009. – 21с.
- Шалашова, Н. Б. Шампиньоны [Текст] / Н. Б. Шалашова, О. Н. Бубнова. – М. : Россельхозиздат, 1987. – 32с. : илл. – (Библиотека овощевода-любителя). – 0.20.
|