Електронний каталог
молочна сироватка
Документи:
- Продукты из обезжиренного молока,пахты и молочной сыворотки [Текст] / А.Г.Храмцов,Э.Ф.Кравченко,К.С.Петровский и др.;под ред. А.Г.Храмцова ,П.Г.Нестеренко. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1982. – 296с. : ил.,табл. – 1.60.
- Вересоцький, Ю. І. Удосконалення розпилювального способу сушіння молочної сироватки [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Вересоцький Ю. І. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : УДУХТ, 2001. – 18с.
- Гончар, Ю. М. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Гончар Ю. М. ; 181- харчові технології; наук. кер. В. А. Гніцевич. – Київ, 2020. – 247 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 203-247.
- Коваленко, Н. О. Розробка технології карамельних барвників із підсирної сироватки для виробництва молочних продуктів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Коваленко Н. О. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 18с.
- Пилипенко, Т. В. Влияние условий хранения на качество детских молочных продуктов,выработанных с использованием молочной сыровотки [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Пилипенко Т. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – Ленинград : Ленинградск.ин-т сов.торговли им.Энгельса, 1983. – 24с.
- Рибчук, Л. А. Технологія оздоблюваних напівфабрикатів з молочною сироваткою сухою демінералізованою [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Рибчук Л. А. ; 181 - харчові технології; наук.кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2020. – 296 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 153-175. - Дод.
- Храмцов, А. Г. Молочная сыроватка [Текст] / А. Г. Храмцов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1990. – 240с. – ISBN 5-10-000944-6 : 0,85.
- Храмцов, А. Г. Молочная сыроватка [Текст] : Переработка и использование / А. Г. Храмцов. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 272с. : ил. – 1,10.
- Храмцов, А. Г. Молочный сахар [Текст] : Научные основы технологии / А. Г. Храмцов. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 192с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.33.
- Храмцов, А. Г. Молочный сахар [Текст] / А. Г. Храмцов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1987. – 224с. : ил.,табл. – Библиогр. – 3.40.
- Переработка и использование молочной сыворотки [Текст] : Технологическая тетрадь / А. Г. Храмцов, В. А. Павлов, П. Г. Нестеренко, Г.И.и др. Холодов. – М. : Росагропромиздат, 1989. – 271с. – ISBN 5-260-00084-6 : 1.30.
|