Електронний каталог
виробництво цукру
Документи:
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Принципы технологии сахара [Текст] : Пер с англ. / Под ред. Г.С.Бенина. – М. : Пищевая промышленность, 1965. – 515с. : ил.,табл. – 2.34.
- Архипович, Н. А. Общая технология сахаристых веществ [Текст] / Н. А. Архипович. – К. : Вища школа, 1970. – 519с. : илл. – 1.25.
- Производство и использование жидкого сахара [Текст] / С. А. Бренман, В. Л. Марьянчик, Н. С. Иволга, В. С. Ковальчук. – М., : Легкая и пищевая пром.- сть., 1984. – 48с. : ил.,. – библиогр.,. – 0,15.
- Производство и использование жидкого сахара [Текст] / С. А. Бренман, В. Л. Марьянчук, Н. С. Иволга, В. С. Ковальчук. – М. : Легкая и пищевая промышленность, 1984. – 48с. – 0,15.
- Гніцевич, В. А. Харчові технології. Технологія продуктів рослинного походження [Текст] [Текст] : підручник. т. 1 / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангєєва. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 412 с. – Бібліогр.: с. 410-411. – ISBN 978-966-918-108-4 (Заг.); 978-966-918-109-1 (Т.1) : 300.00.
- Заєць, О. С. Ринок цукру в Україні: проблеми створення, функціонування та розвитку [Текст] [Текст] / О. С. Заєць. – 2-ге стер. вид. – Київ : Наукова думка, 2003. – 385 с. – ISBN 966-00-0062-6 : 40.00.
- Аграрно-промышленные комплексы в свеклосахарном производстве УССР и пути их совершенствования [Текст] / Ю. П. Лебединский, Н. В. Краснокутская, Б. Н. Илюхин, Ю. М. Ухналевский ; Ред. Крамаренко Л.Н.,Ющенко Н.И. – К. : Ин-т экономики АН УССР, 1970. – 136с. + табл. – 0.54.
- Михайловский, А. В. Некоторые вопросы совершенствования управления кооперативной торговлей отдельными группами товаров(сахар и кондитерские изделия) [Текст] : Автореферат дисс...канд.экон.наук / Михайловский А. В. ; 08.594-экономика,организация и планирование торговли. – К. : КТЭИ, 1972. – 30с.
- Михайловский, А. В. Некоторые вопросы совершенствования управления кооперативной торговлей отдельными группами товаров(сахар и кондитерские изделия) [Текст] : Дисс...канд.экон.наук / Михайловский А. В. ; 08.594-экономика,организация и планирование торговли. – Львов, 1972. – 208с. : Прилож. – (Львов.торг.-эконом. ин-т).
- Подгаец, С. И. Экономика сахарной промышленности [Текст] / С. И. Подгаец. – М : Пищевая промышленность, 1970. – 232с. : илл. – 0.86.
- Рева, Л. П. Фізико-хімічні основи технологічних процесів очищення дифузійного соку у виробництві цукру [Текст] [Текст] : монографія / Л. П. Рева. – Київ : НУХТ, 2012. – 371 с. – ISBN 978-966-612-109-0 : 28.00.
- Решетюк, Г. М. Ефективність і організація використання та відтворення основних фондів підприємств бурякоцукрового виробництва Поділля [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Решетюк Г. М. ; 08.06.01-економіка підприємства й організація виробництва. – К. : Нац.аграр.унів., 2000. – 17с.
- Рибакова, Л. П. Облік і внутрішній контроль витрат підприємств з виробництва цукру [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Рибакова Л. П. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Львів : ЛТЕУ, 2016. – 21 с.
- Черешнюк, О. М. Облік та аналіз інноваційної діяльності на підприємствах цукрової промисловості [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон.наук / Черешнюк О. М. ; 08.00.09-бухгалтерський облік, аналіз та аудит(за видами економічної діяльності). – Тернопіль : ТНЕУ, 2015. – 20 с.
- Чернявская, Л. И. Технохимический контроль сахара-песка и сахара-рафинада [Текст] : Учебник для техникумов / Л. И. Чернявская, А. П. Пустоход, Н. С. Иволга. – М. : Колос, 1995. – 384с. – ISBN 5-10-002913-7 : 39.00.
|