Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Пекарня та кондитерська / Харчовик
[Текст]. № 4. – сец.додаток "Харчовик". – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Якість FRITSCH - інновації у формуванні й обробці тіста [Текст] // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 4. – С. 28-29.
Малевська, М.
Виробництво карамелі [Текст] / М. Малевська // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 4. – С. 14-15.
Твердохліб, К.
Солодощі з користю для здоров'я [Текст] / К. Твердохліб // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 4. – С. 34.
Якимів, М.
Пряники якісний продукт за стабільною ціною [Текст] / М. Якимів // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Львів : ТзОВ"Промінфо", 2020. – № 4. – С. 10-11.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'