Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 5. – Київ : "НУХТ", 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Цісарик, О. Й.
Дослідження оксидантної стабільності кисловершкового масла під час зберігання [Текст] / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І.М. та ін. Сливка // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 5. – С. 249-258.
Юкало, В. Г.
Характеристика молекулярних мас продуктів протеолізу концентрату сироваткових білків, отриманих за дії панкреатинк [Текст] / В. Г. Юкало, К. Є. Дацишин, Г. М. Семенишин // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 5. – С. 233-239.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'